BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

21

November 2016

0

COMMENTS

Pentru omul care m-a invatat ca nu exista vant favorabil daca nu stiu incotro merg.

Written by , Posted in Diverse

“Femeia este asemeni pamantului: ea este matca, ea duce viata mai departe. Domina totul si toate. Nu exista fiinta mai puternica decat femeia. Eu cred ca ea este cea mai mare minune pe care a lasat-o Dumnezeu pe Pamant!“ (…) E o falsa teorie – aceea ca barbatul cucereste femeia. De fapt, se intampla invers, chiar daca lucrurile nu sunt atat de evidente. Ea alege, ea cheama, cucereste si domina“.

Sunt vorbele lui Stefan Iordache – unul dintre cei mai sensibili, mai talentati si mai buni actori din toata istoria Romaniei. Postarea de astazi este despre omul de langa tine. Despre femeia care reuseste sa iti aduca zambetul ala tamp pe fata intr-o dimineata friguroasa de noiembrie, despre omul ala bland si bun in fata caruia orice lucru negativ cu care te-ai confruntat pe parcursului unei zile devine un lucru mai bun. Femeia de langa tine are capacitatea aia unica de a te ridica in momentele cele mai grele, de a intelege multe din lucrurile care par ca nu au subtitrare si de a trece peste obstacolele care in prima faza pareau de netrecut.

Citeste si: “Mana care misca leaganul este mana care conduce lumea.”

Femeia de langa tine este cea care iti aduce sentimentul ala de liniste, de caldura, femeia de langa tine este omul ala in fata caruia iti vine sa te deschizi complet si fix in momentele alea te face sa simti ca esti cel mai bun si frumos om de pe pamant. In momentul in care ai aceasta persoana langa tine inseamna ca esti unde fiecare si-ar dori sa fie. E momentul ala in care esti plin, e momentul ala in care nu iti vine sa te mai gandesti la nimic, e momentul ala in care nu exista timp si mai ales e momentul ala in care esti LINISTIT. Pentru asta omul de langa mine merita tot binele din lume. Pentru asta femeia asta minunata care se afla langa mine merita tot ce e mai bun, mai curat, mai frumos pe lumea asta.

O sa ii multumesc in postarea asta sotiei mele pentru toate clipele in care m-a invat ca nu e totul pierdut, pentru toate momentele in care a judecat mai limpede decat mine si a luat cele mai bune decizii, pentru ca a decis sa traiasca alaturi de mine, pentru ca a transformat pana si cel mai mare esec intr-un lucru bun si de fiecare data cand am cazut a stiu sa ma ridice. Si au fost cateva momente de genul asta. Si nu sunt singurul care multumeste femeilor si le rasplateste pentru ce fac ele zi de zi pentru noi 🙂

De 50 de ani DERO improspateaza Romania cu toata bucuria. Oamenii vor sa reaminteasca faptul ca noi, ca popor, putem avea multe reusite daca ne pastram optimismul si bucuria in viata de zi cu zi. Si ca e o ocazie foarte buna sa le multumim tuturor femeilor din viata noastra. Le multumim pentru faptul ca sunt nucleul familiei si ca bucuria si dragostea pe care ele o raspandesc in jurul lor ne fac viata mai frumoasa.

Asa ca DERO a sarit in ajutor cu premii care pot sa fie castigate pana pe 31 decembrie 2016. In cadrul promotiei, consumatoarele DERO pot castiga pe loc surprize proaspete din partea ambasadoarei campaniei, prin simpla trimitere a unui “:)” la numarul de telefon 1899 (tarif normal). In plus, la achizitia oricarui produs marca DERO si inscrierea prin SMS la 1899 a numarului bonului fiscal si al magazinului de unde a fost achizitionat produsul, acestea pot castiga in fiecare zi unul din cele 5.000 de produse DERO 2in1 lichid de 1,4 l sau marele premiu de 50.000 RON, pentru multe momente de bucurie si prospetime. Mai multe detalii pe pagina de Facebook DERO


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.