BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

23

November 2015

2

COMMENTS

Prima aplicatie care vrea sa faca o lume mai buna! Cum poti face bani stand de vorba cu prietenii pe net:

Written by , Posted in Diverse

Momentele prin care am trecut si inca trecem ne demonstreaza ceva ce e din ce mai evident:  internetul este instrumentul care aduce lumea impreuna. Chiar daca unii cred ca netul ne deconecteaza si ne izoleaza unii de altii…din fericire nu este asa. Internetul nu ne face sa ne pese mai putin, internetul nu ne face superficiali, internetul nu ne baga in casa si ne lasa acolo…in fata unui laptop…internetul ne uneste si ne face sa fim mai buni, mai solidari, mai uniti si mai puternici.

Zilele astea fix asta a demonstrate netul..ca ne poate adduce impreuna…in viata reala, in strada, acolo unde era mai mare nevoie de prezenta noastra. Si asta nu e totul. Postarea de astazi arata, daca mai era cazul, ca internetul  poate fi folosit altfel daca il folosim la potential maxim. Pentru prima oara, ceea ce facem in fiecare zi pe net poate face o diferenta in lumea reala.

Aplicatia care schimba lumea in bine porneste din Romania.

Thomas Knobel, un investitor strain, este persoana care si-a dorit sa le ofere oamenilor o noua perspectiva de a folosi tehnologia pentru o lume mai buna si a ales Romania ca tara unde sa dezvolte aceasta aplicatie.

In visurile mele WowApp schimba modul în care trăim. Schimba felul in care cumparam lucruri, modul in care sunt impartite profiturile, in visurile mele se schimbă felul în care oamenii participa in actiuni caritabile si felul in care folosim Internetul astazi.” Thomas C. Knobel

Aceasta aplicatie de chat, calling si video-calling a fost dezvoltata de o echipa de peste 70 de programatori romani.  La 3 saptamani de la lansare, WowApp este deja o senzatie a internetului, avand cresteri spectaculoase in Rusia, Brazilia si Statele Unite.

12096540_1642558049350566_4587221336341971_n

Ce este WowApp?

Este prima platforma online prin care poti suna, vorbi, castiga, share-ui, dar si face bine. WowApp este o aplicatie complet gratuita care te plateste pentru folosirea ei, adica da inapoi utilizatorilor peste 70% din veniturile si profiturile generate din publicitate. Aceste venituri se transforma in bani reali, pe care fiecare ii poate folosi in interes personal sau dona catre una din cele aproape 2000 de cauza sociale din aplicatie.

De la oameni pentru oameni

In Romania, primele ONG-uri partenere sunt OvidiuRo, Hospice Casa Sperantei, Teach for Romania, Hopes and Homes for Children, Telefonul copilului, Fundatia Noi Orizonturi, Merci Charity Boutique si Fundatia pentru sprijin comunitar Bacau, insa lista e in continua crestere odata cu afirmarea aplicatiei pe piata romaneasca.

Cauzele le gasesti aici.

Eu am decis catre cine o sa trimit banii pe care ii castig. Hope and Homes for Children România (HHC-R) este o filiala a Hope and Homes for Children UK. Hope and Homes for Children are in prezent activitati in Africa si Europa Centrala si de Est, lucrand pentru a se asigura ca toti copiii cresc in cadrul unui mediu in care au oportunitatea de a-si atinge potentialul.

“In programele noastre am inchis sau avem în curs de inchidere pana acum in mod direct 35 institutii si am participat indirect la inchiderea a inca 25 de institutii in Romania. HHC este cunoscuta la nivel national ca o organizatie de top in reforma sistemului de protectie a copilului in Romania. In proiectele noastre am dezvoltat sau avem in curs de dezvoltare 124 servicii sociale in 15 judete, din 5 regiuni de dezvoltare.”

Pentru cei mai mulți dintre noi, un duș fierbinte și un set de haine proaspete și curate în fiecare dimineață sunt un…

Posted by Hope and Homes for Children Romania on Friday, March 6, 2015

 

Cum functioneaza aplicatia?

WowApp este o aplicatie pe baza de invitatie gratuita. Te invit sa te inscrii aici sau poti sa obtii o invitatie de la prietenii care deja o folosesc sau de la una din ONG-urile partenere WowApp, iti creezi un cont, instalezi gratuit WowApp pe smartphone, tableta, laptop si/sau desktop si iti poti invita mai departe cunoscutii sa se alature comunitatii tale. Inscrie-te in WowApp: www.wowapp.com/w/blogulluiotrava

Aplicatia poate fi folosita gratuit pentru mesagerie, telefonie sau videocalling de pe orice device unde e instalata si se sincronizeaza automat pe toate device-urile unui utilizator, pe Android, iOS, PC si MAC.

Puterea aplicatiei se bazeaza pe puterea retelei. Cu cat reteaua din care un utilizator face parte este mai mare si cu cat gradul de utilizare al aplicatiei creste, cu atat valoarea veniturilor membrilor va fi mai mare si de asemenea sumele pe care un membru WowApp le poate dona sau le poate transfera in contul propriu vor creste.

Castigurile financiare se obtin atunci cand utilizatorii opteaza sa vada  reclame in timp ce folosesc aplicatia pentru nevoile lor de comunicare zilnice. sau cand aleg sa folosească WowApp ca pe un serviciu de telefonie pre-paid si efectueaza apeluri in afara retelei  WowApp.  Comunicarea, apelurile de voce sau video in reteaua WowApp sunt gratuite.

Cu cat va miscati mai bine in teren..cu atat rezultatele o sa fie mai bune. Pe masura ce numarul de utilizatori WowApp creste, castigurile tuturor vor fi din ce in ce mai mari, pentru ca o comunitate unita si activa atrage din ce in ce mai multe investitii în publicitate.

Pentru mai multe detalii despre aplicatie accesati www.wowapp.com/w/blogulluiotrava


2 Comments

  1. georgiana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.