BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

16

August 2022

0

COMMENTS

Primul festival eco-friendly din Romania!

Written by , Posted in Music

Unul dintre cele mai bune line-up-uri din vara asta, un oras care imi este foarte drag mie, padure, copaci..cam tot ce poti sa iti doresti de la un festival. Asa ca ne urcam in avion si intr-o ora ajungem la la destinatie. Intre 25-28 august ne mutam la Timisoara timp de 4 zile la CODRU Festival! Se anunta 4 zile pline de muzica buna si relaxare in natura.

Pe cele 4 scene vor urca Hooverphonic, DUB FX, Nneka, Kadebostany, Deliric X Silent Strike cu CTC & Muse Quartet, Macanache, Surorile Osoianu & Lupii lui Calancea, Implant pentru Refuz, Om la lună, Robin and the Backstabbers, Alexandrina, Alexandra Ușurelu, El Negro, Via Dacă, Jurjak, Melting Dice, DJ Shiver, Gojira & Planet H feat. Psihotrop, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Florin Chilian și Pragu’ de Sus. Artiștii vor cânta pe mai multe scene amenajate în miljocul naturii, în luminișurile și răcoarea Pădurii Bistra, lângă Timișoara.

Este primul festival eco-friendly din Romania, fiecare bilet este un copac plantat. Până acum inițiatorii festivalului au organizat două sesiuni de plantare si ecologizare organizate în 2019 și 2022. Împreună cu cei 2000 de voluntari am plantat 8000 de puieți. Fiecare participant la festival se alătură misiunii de reîmpădurirea și ecologizarea zonei, arie protejată de interes național.

Pe lângă scene, cele 4 hectare vor fi împarțite în mai multe zone, una dedicată copiilor, cu activități creative, teatru, joacă si distracție cu nimeni alții decat Gașca Zurli. Iar dacă cei mici au activitate, adulții se pot relaxa în zonele dedicate artei vizuale, teatru, film, wellness, market și food în mijlocul naturii.

Ah, stiati ca aici o să savurați băutura rece din pahare reutilizabile? Asta pentru ca organizatorii își doresc să reduca cantitatea de deșeuri și poluare cu plastic. Practic, ne luam bautura rece de la bar, plătim o garanție de 10 lei, după ce o savurăm ducem paharul la bar și primim altul curat, iar la finalul festivalului ne recuperăm banii, însă eu vreau să îl iau acasa ca amintire.

Găsiți aici detalii despre festival https://www.codrufestival.ro/. Ne vedem la Pădurea Bistra!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.