BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

14

November 2017

0

COMMENTS

Probabil cel mai bun serial romanesc de dupa Revolutie!

Written by , Posted in Film

In decembrie 2014 scriam un articol despre treaba asta. Era un serial romanesc despre care nu stiam mare lucru dar in care am crezut foarte tare dupa ce am vazut primul episod. Acum deja vorbim despre un succes de casa. Si fara sa suparam pe nimeni cred cu tarie ca este cel mai bun serial romanesc de dupa Revolutie.

Scenariul este foarte bun, actorii sunt formidabili, imaginea arata ca afara iar muzica este geniala. In fotbal se spune ca echipa castigatoare nu se schimba niciodata. Oamenii din teren care te-au dus la victorie trebuie sa ramana si sa joaca acelasi sintem de joc. Doru Ana la marcaj, Velniciuc in aparare, Obretin libero, Costache tine mijlocul terenului, Craiu cu Vasile pe flancuri si Pavlu atacant de careu. Huian si Hurduc sunt doi lupi tineri care vin de la echipa a doua si care vin tare din urma si fac ambele faze ale jocului. Toti pusi in teren impecabil de antrenorul principal Bogdan Mirica. Sezonul 2 se anunta si mai tare ca primul. Am vazut la TIFF primul episod din noua serie si mi-a placut tare mult. Asa ca va invit la film.

Începând cu 12 noiembrie, timp de 6 săptămâni, în fiecare duminică, pe HBO GO va fi lansat câte un episod din noul sezon al producției originale HBO. Tot în fiecare duminică, de la ora 22:00, HBO va difuza episoadele UMBRE II. Bogdan Mirică a scris scenariul și la cel de-al doilea sezon din UMBRE și este regizorul episoadelor 1, 4, 5, 6. Colaborarea cu Igor Cobileanski continuă și în acest sezon, episoadele 2 și 3 îi poartă semnătura.

Fiecare episod din UMBRE II are aproximativ o oră, întâlnirea cu personajele favorite este mai lungă față de primul sezon, unde fiecare episod are în jur de 45 de minute.

Emilian_Laurentiu Banescu

UMBRE II va putea fi urmărit în țările din Europa în care HBO operează: România, Moldova, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Croația, Republica Cehă, Muntenegru, Macedonia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Kosovo, Bosnia și Herțegovina, dar și Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda și Spania. O echipă formată din peste 80 de profesioniști a lucrat zilnic, timp de 2 luni, pentru realizarea celui mai popular serial realizat de HBO în România.

Relu, interpretat de Șerban Pavlu, este personajul principal al serialului, distribuția este completată de: Maria Obretin, Doru Ana, Andreea Vasile, Dorel Vișan, Mădălina Craiu, Gabriel Huian, Sergiu Costache, Augustin Viziru, Sorin Cociș. Fanii UMBRE se vor întâlni cu personaje noi interpretate de: Laurențiu Bănescu, Silvana Mihai, Costel Cașcaval, Teodor Corban, Adrian Titieni.

Primul sezon al serialului UMBRE este disponibil integral pe HBO GO.

HBO GO este disponibil acum și prin abonare directă în patru țări din Europa CE

Pentru ca sunt pasionat de filme, imi place oferta de filme pe care o areHBO GO. Recent am revazut Manchester by the sea, T2. Trainspotting sau Copiii lui Cain. Si recomand tuturor celor pasionati de filme sa se aboneze la HBO GO pentru ca au ce vedea iar abonamentul lunar costa cat un bilet la cinema – 19,99 lei pe luna. Pana acum ideea era ca puteai sa accesezi HBO GO doar daca aveai deja un abonament HBO. Incepand din 13 noiembrie 2017, poți utiliza aplicatia si prin abonament direct.

Pe HBO GO pot fi urmărite toate sezoanele serialelor originale HBO de succes (Game of Thornes / Urzeala tronurilor, Westworld și Silicon Valley), alături de seriale clasice precum Sex and the City / Totul despre sex, The Sopranos / Clanul Soprano și The Wire / Cartelul crimelor. Abonații vor avea acces și la producțiile locale HBO Europe, inclusiv toate sezoanele unor seriale apreciate, precum Umbre, Valea Mută, și o selecție de documentare apreciate de critici și premiate la festivaluri.

Relu_Serban Pavlu

În plus, HBO GO este locul unde pot fi urmărite în premieră filme noi de succes – Frumoasa și bestia, T2. Trainspotting, Jackie și Assassin’s Creed: Codul asasinului – un catalog extins de filme, peste 450 de episoade de programe pentru copii, dar și seriale de top de la alți furnizori de conținut – Handmaid’s Tale / Povestea slujitoarei, Babylon Berlin, Tânărul papă / The Young Pope, Billions / Miliarde, Twin Peaks și Luther. Noi titluri sunt adăugate săptămânal, iar multe dintre premiere sunt simultane cu cele din S.U.A.

Gina_Maria Obretin

HBO GO este disponibil pe computer, smartphone, tabletă, PlayStation 3 și 4, Chromecast, Apple TV 4 și anumite modele de televizoare smart Samsung. Fiecare abonat HBO GO poate înregistra până la cinci dispozitive și poate urmări HBO GO simultan pe două dintre ele. Toți abonații noi care aleg această opțiune vor avea acces gratuit timp de o lună la conținutul HBO GO. După prima lună, prețul lunar pentru serviciul HBO GO va fi de 19,99 lei. Plata abonamentului se va face prin cardul bancar folosit pentru înregistrare.

umbre

Foto: Adi Marineci pentru HBO


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.