BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

4

September 2018

0

COMMENTS

Romania devine mai buna cu exemplul pozitiv al fiecaruia dintre noi

Written by , Posted in Diverse

Stiu ca nu e nevoie de o Ziua Indragostitilor pentru a spune unul altuia cat de mult ne iubim, stiu ca nu e nevoie de Craciun ca sa fim mai buni, stiu ca nu e nevoie de Revelion ca sa petrecem si mai stiu ca nu e nevoie de Paste ca sa ne aratam credinta.

Dar pana la urma niciunul dintre oamenii care fac ce scrie mai sus – fix in momentele despre care am vorbim – nu trebuie pus la zid. Fiecare face ce simte, fiecare isi aminteste ca trebuie sa fie altfel decat in mod regulat in anumite contexte. Si asta nu e atat de rau. Postarea de astazi este despre o astfel de zi. O zi facuta special ca sa ne amintim ca putem sa avem mai mare grija de lumea in care traim. Pentru ca tot traim momente in care vorbim despre o Romania mai buna, despre schimbari la toate nivelele… trebuie sa pornim cu schimbare asta de la noi. Romania devine mai buna cu exemplul pozitiv al fiecaruia dintre noi.

Daca fiecare dintre noi trateaza locurile prin care merge asa cum isi trateaza propria casa lucrurile ar suna si s-ar vedea altfel. Daca devenim mai responsabili si mai constienti de faptul ca lumea asta arata dupa chipul si asemanarea noastra…poate lucrurile ar merge mai bine. Laud initiativa asta si ma bucur ca exista o zi pe an in care ne amintim ca trebuie sa facem curatenie. Prin urmare pe 15 septembrie va fi World Cleanup Day, ziua in care milioane de voluntari de pe tot Globul vor iesi la curatenie.

Hai si tu pe 15 septembrie la cea de-a 6-a Zi de Curatenie Nationala Let’s Do It, Romania! Ne propunem o nebunie – cum ar fi sa mobilizam 1 milion de romani la curatenie in toata tara, intr-o singura zi? Let`s Do It!

Inscrie-te aici alaturi de prietenii tai: http://bit.ly/2w5xdQE

Unde facem curat:

– vom avea zone cu deseuri in fiecare judet, pe care le poti afla la punctele de inregistrare, in dimineata de 15 septembrie.
Lista punctelor de inregistrare va fi disponibila pe www.letsdoitromania.ro

Cum poti sustine Let’s Do It, Romania! până pe 15 septembrie?

  • Ajută-ne sa facem Harta Deșeurilor – descarcă gratuit aplicația World Cleanup de pe AppStore sau GooglePlay și pune online, printr-un singur click, deseurile pe care le gasesti în natura! Pentru cei mai implicati voluntari, avem premii în valoare de 17 250 RON: Ultrabook ASUS ZenBook UX430, smartphone ASUS ZenFone 5 Lite, o bicicletă COBI Bicycle, doze de Red Bull și produse Mondelez.
  • Susține o echipă de 5 voluntari printr-un sms cu textul “LDIR” în valoare de 5 euro fără TVA la 7473.
  • Cumpără-ți tricoul de Doer sau alte obiecte personalizate de pe magazinul online disponibil pe www.letsdoitromania.ro!
  • Dă mesajul mai departe în social media și invită-ți prietenii la event!

Ne vedem la Ziua de Curățenie Națională?
Înscrie-te aici: http://bit.ly/2w5xdQE

Let`s Do It, TOGETHER!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.