BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

28

May 2015

0

COMMENTS

Sarutul nu se poate interzice! Am 2 vesti bune pentru voi.

Written by , Posted in Diverse

“Sarutul este o frumoasa smecherie creata de natura pentru a opri un discurs atunci cand vorbele devin de prisos”, spunea  Ingrid Bergman si trebuie sa o credem pe cuvant. Sarutul este cea mai frumoasa dovada de dragoste, cea mai intensa si minunata experienta care poate sa existe intre doua suflete. Primul sarut este momentul care iti ramana intiparit in minte precum amprentele celebritatilor  in cimentul din fata celebrului Chinese Theatre din Hollywood.

Sapatamana trecuta am scris o postare despre un zvon pe care l-am auzit si l-am citit pe blogul Adelei Popescu. Un zvon potrivit caruia sarutul in public o sa fie interzis. Adela a facut o petitie care a fost semanata de multi oameni care nu isi doreau ca sarutul in public sa fie interzis.

Am doua vesti bune pentru voi:

1.    Sarutul in public nu o sa fie in interzis
2.    O sa ai si mai multe motive de bucurie pentru ca pe piata o sa se lanseze 2 inghetate delicioase, cu un gust delicios, pe care o sa ti-l amintesti cu siguranta.

magnum

Impreuna cu cei de la Magnum am vrut sa vedem cat de mult pretuiesc romanii cu adevarat momentele de tandrete: saruturile cele mai importante. Primul sarut si sarutul tandru: First Kiss si Loving Kiss si mai ales daca romanii isi apara dreptul de a se manifesta in public. Si oamenii au reactionat cum nu se poate mai bine. Au aratat ca le pasa, ca isi doresc sa se implice si ca impreuna putem sa ne mobilizam si sa facem lucruri frumoase. IMPREUNA am aratat ca actiunea Magnum a fost un manifest pentru ceea ce conteaza, pentru 2 saruturi ce nu pot fi niciodata interzise: First Kiss si Loving Kiss.

“Sufletul intalneste un alt suflet pe buzele indragostitilor.” Percy Bysshe Shelley

Incepand de astazi te poti bucura in continuare de sarutul in public si de cele 2 produse noi de la Magnum lansate pentru aceasta vara care se anunta torida. Daca iti place gustul de crème brulee si daca aceasta este prajitura ta preferata…de astazi incerci si sa te bucuri de gustul unui First Kiss – noua inghetata de la Magnum cu gust de Crème Brulee. Intens si pasional precum Crème Brulee cu gust de crema de zahar ars si sirop de caramel intr-o inghetata invelita intr-o ciocolata cu lapte si presarata cu bucatele de zahar caramelizate, Magnum First Kiss aminteste de primul sarut care nu poate fi uitat niciodata.

magnum1

Asta in cazul in care vrei sa iti aduci aminte de primul sarut. Sarutul ala intens si pasional. Pentru cei care prefera un sarut tandru – profund si misterios..Magnum a lansat o noua inghetata cu gust de TiramisuLoving Kiss. Profund si misterios ca un Tiramisu, cu gust fin de tiramisu si sirop de cafea intr-o inghetata invelita intr-o ciocolata cu lapte si bucatele de biscuiti deliciosi, Magnum Loving Kiss aminteste de sarutul tandru, cel care consolideaza sentimentele de iubire. De pe pagina de Facebook Magnum puteti afla mai multe detalii despre cele 2 saruturi sub forma de inghetata.

 magnum2

Manifest pentru sarut. Cea mai buna combinatie pentru un sarut!#maketimeforakiss #magnum

Posted by Blogu lu’ Otrava on Wednesday, May 27, 2015

 

#‎maketimeforakiss‬ ‪#‎magnum‬


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.