BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

27

August 2014

0

COMMENTS

Sfaturi de capatai pentru a supravietui pe litoral

Written by , Posted in Diverse

Imi place foarte tare “Go With The Flow” de la Queens Of The Stone Age…insa uneori mai trebuie sa ai si grija. Valul care te-a prins poate sa te duca aiurea. Si finalul nu este tocmai ala pe care il vrei tu.

Vacantele de vara petrecute pe litoral sunt prilej de mare distractie pentru tineri. Insa, de foarte multe ori, luati de val, tinerii uita de contraceptie sau intampina diverse accidente prin care se supun riscului aparitiei unei sarcini nedorite. Pentru a veni in ajutorul celor care s-au lovit de o problema pe litoral, Salv’amorosii iau cu asalt statiunile Costinești si Vama Veche in perioada 30-31 august. Salv’amorosii, voluntari ai Societatii de Educatie Contraceptive si Sexuale (SECS) si ai campaniei Planifica Neprevazutul, si-au propus sa vina in ajutorul celor care au accidente pe uscat, contrar salvamarilor, care intervin in caz de accident in apa. Prin accident pe uscat, Salv’amorosii ”Planifica Neprevazutul!” inteleg piscat de tantar, insolatie, mahmureala, contact sexual neprotejat etc.

ghid de supravietuire-04ghid de supravietuire-05Contraceptia de urgenta este singura metoda care, utilizata in maximum 72 de ore de la un contact sexual neprotejat, poate preveni instalarea unei sarcini. Eficienta metodei este de 95% daca este administrata in primele 24 de ore de la “accident” si scade la 85% la 24-48 de ore si la 58%, in intervalul 49-72 de ore. Mai multe amanunte gasiti pe www.planificaneprevazutul.ro.

Photo: Théo Gosselin
www.theo-gosselin.blogspot.be


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.