BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

9

May 2013

32

COMMENTS

soulmates never die

Written by , Posted in Diverse

te-am visat ani de zile, mi te-am imaginat alaturi de mine in mii de ipostaze, in sute de momente gandul meu a fugit catre tine. mi-am umplut milioane de secunde imaginandu-mi ca sunt cu tine.

te-am visat de zeci de ori. am fost pe stanca aia din scotia si te tineam de mana pentru ca nu te simteai bine. am fost pe Croazeta si stateam in dreapta, cuminte in timp ce tu conduceai cu viteza din Nisa la Cannes. eram intr-o decapotabila si iti flutura parul in vant. din cand in cand il dedeam eu cu mana de pe fata ta. iti dadeam mesaj de fiecare data cand te visam si iti povesteam ce faceai in visele mele. te-am vazut de zeci de ori, fix in locurile pe care amandoi le frecventam. dar pentru ca sunt un timid care nu se trateaza bagam capul in pamant. ma multumeam sa iti trimit un mesaj dupa ce plecai. “te-am vazut”. te vedeam tot mai des, vorbeam prin mesaje si pentru ca era ceva intre noi…nu reuseam sa vin sa iti spun “buna, ce faci?”

si uite asa au trecut mai bine de doi ani. doi ani in care te vedeam peste tot, in toate femeile, te urmaream pe facebook, te aveam mereu in lista aia de noua persoane care imi apare pe profil. mereu iti vedeam poza de la avatar, mereu imi venea sa iti scriu, sa iti trimit o melodie, sa te intreb ce faci?. uneori iti trimiteam melodii, poze sau tot felul de linkuri cu balarii pe care le vedeam si imi placeau. si au trecut zilele, lunile, anotipurile pe langa noi. a trecut un an, au trecut doi…si intr-o zi mi-ai spus ca e momentul sa ne vedem si atunci ceva s-a intamplat. a urmat un bombardament de mesaje…prin toate caile, melodii, intalniri, cismigiu cand se crapa de zi, terase, cafele, seri pline. continui sa ma surprinzi de fiecare data. ne plac aceleasi filme, aceeasi muzica, aceleasi lucruri.

am fost doi tembeli care au mers pe strazi paralele intr-un oras extrem de aglomerat multa vreme. ne vedeam doar in intersectii, ne uitam unul la altul si ne continuam drumul. nimeni nu a facut stanga sau dreapta. acum am ajuns sa incurcam directiile. noroc ca exista doar doua variante de drum. ma astepti dimineata la cafea cu unul dintre filmele mele preferate pe dvd. ma strangi atat de tare de mana incat imi lasi semne. ne lipim unul de altul de parca eu sunt ultima scrisoare de pe planeta asta iar tu esti ultimul timbru din lume. ne amestecam trupurile fara sa ne dam seama. uitam de noi si ne trezim dupa 8 ore de parca au fost 3 minute.

metropola pe strazile pe care am mers a devenit un sat mic, uitat de lume. doar pentru noi doi. strazile au fost inghitite, asfaltul s-a scurs prin gurile de canalizare. cladirile au picat. si am ramas doar noi. totul a fost facut pentru ca noi doar sa ne oprim si sa ne uitam unul la altul. am ajuns sa respiram impreuna pentru ca avem nevoie de oxigen fix de la celalalt. degetele noatre lungi de la maini se contopesc si sa modeleaza dupa cum vrem noi. suntem ca doi copaci ale caror ramuri cresc armonios impreuna. zambim tamp unul la altul si nu avem nevoie de prea multe cuvinte. imbratisarile noastre spun totul. trupurile noastre vorbesc aceeasi limba. suntem precum o umbra care a alergat mult timp dupa omul careia ii apartine. te-am gasit.

ador cand imi trimiti poze cand suntem departe unul de altul, ador cand ascultam amandoi  piesa asta, ador cand te vad in patul meu – “in jurul caruia graviteaza totul”, ador diminetile cu tine la cafea, ador sa te vad cum lucrezi la laptop si eu vin din cand in cand si te sarut pe cap. ador sa vad annie hall cu tine, ador ca poti sa imi vorbesti o ora despre parfumul cu care sunt dat..cat de mult iti place…cred ca ti-am tot zis asta 🙂

This one world vision turns us into compromise
What good’s religion when it’s each other we despise?
Damn the government
Damn their killing, damn their lies
hush, it’s okay
Dry your eyes
Soulmate dry your eyes
Dry your eyes
Soulmate dry your eyes, ’cause soulmates never die
Soulmates never die


32 Comments

 1. Mihaela
 2. Simona
 3. Ade
 4. i.b.
 5. soulmate
 6. Dotsia
  • admin
 7. JustMe
 8. gianina
 9. Andreea
 10. nentu'
 11. Matei MMM
  • andreea
   • ovi
 12. giorca
 13. Maria S
 14. Mihaela Codita
 15. Sandra
 16. Eliza
 17. a passenger
 18. Masky
 19. izabella

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.