BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

10

April 2014

0

COMMENTS

Summer Well 2014: Placebo, The National, Miles Kane, John Newman…

Written by , Posted in Music

Cea mai buna veste pe ziua de azi: Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chlöe Howl, Reptile Youth, Prides – acestea sunt numele care vin la Summer Well 2014.

Ii veti vedea pe 9 si 10 august, pe Domeniul Stirbey din Buftea, la o noua editie Summer Well! Dupa editia sold-out de anul trecut, Summer Well se intoarce in al doilea weekend din august pentru doua zile de muzica, performance-uri si tehnologii noi.

Caravana Orange 4G discovery tour ajunge la Summer Well 2014

Festivalul Summer Well, prezentat de Orange, revine anul acesta pe 9 si 10 august la Domeniul Stirbey din Buftea cu foarte multe noutati. Pentru a fi la curent cu tot ce se intampla la festival (harta locatiei, informatii despre transport, detalii despre program si despre zonele de interes) participantii pot descarca aplicatia Summer Well, disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android.

In plus fata de formatiile deja anuntate, Orange a pregatit o multime de alte surprize. Cei interesati de tehnologia Beacon vor avea ocazia sa o testeze pe durata celor doua zile ale festivalului, luand parte la un treasure hunt. Pentru a reusi sa activeze toate cele 6 badge-uri din cadrul jocului, participantii trebuie sa isi descarce aplicatia Summer Well si sa isi activeze functia Bluetooth.

Cei prezenti la festival care vor vizita caravana Orange 4G discovery tour pot juca fotbal virtual impreuna cu trecatorii din zona Orange aflata in pasajul Universitatii din Bucuresti. Acest lucru este posibil datorita retelei 4G si tehnologiei Kinect folosite. De asemenea, se pot inregistra cantand intr-un studio dedicat, aflat in interiorul cortului. In plus, toti participantii la 4G discovery tour vor primi vouchere cu reduceri de 50 de euro pentru dispozitive 4G si pot intra intr-un concurs pentru a castiga un smartphone prin tragere la sorti. De asemenea ei pot incerca cele mai noi smartphone-uri, servicii si aplicatii pentru care tehnologia 4G ofera o experienta de utilizare mult imbunatatita.

Cu ajutorul aplicatiei Lifebox, utilizatorii de smartphone care fac fotografii pot strange foarte usor pozele pe care ei si prietenii lor le fac impreuna, intr-un singur album privat. Aplicatia a castigat premiul Best Product in cadrul Innovation Labs 2.0, iar realizatorii ei vor fi prezenti la caravana Orange 4G discovery tour. Lifebox este gratuita si poate fi descarcata din App Store, fiind disponibila momentan doar pentru iOS.

Abonamentele Summer Well sunt inca disponibile si pot fi achizitionate din orice Orange shop, precum si online de pe www.easytickets.ro. Pretul unui abonament pentru ambele zile ale festivalului este de 199 lei, iar in zilele de festival (9 si 10 august) abonamentele vor putea fi cumparate doar de la intrarea in Domeniul Stirbey. Intrarea se va face de la ora 15.00, in ambele zile de festival.

Detaliile se gasesc pe pagina oficiala a festivalului, www.summerwell.ro.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.