BLOGU LU' OTRAVĂ

Saturday

12

August 2017

1

COMMENTS

Toate motivele pentru care sa mergi anul asta la Summer Well

Written by , Posted in Music

Cand am vazut in 2011 ca ii aduc pe Plan B si Interpol am zis ca daca o sa mearga treaba bine festivalul asta o sa intre in istorie, o sa faca parte din obiceiurile si tabieturile noastre. Si asa a fost. An de an am prins concerte frumoase si am adunat o tona de amintiri la fel de frumoase. Este festivalul ala pe care i astept tot anul, locul in care ascult muzica aia care ii e sufletului meu cea mai draga, locul ala in care intalnesti oameni misto si serile par ca trec extrem de repede la un pahar de spritz.

De la Placebo la The XX, de la Suede la Miles Kane, trecand prind Foals, Ksasabian si Chemical Brothers, festialul asta cu iz de vacanta de la marginea Bucurestiului, a devenit gura de oxigen a celor care asculta genul asta de muzica. Nici nu stiu cum sa cataloghez Summer Well din punct de vedere muzical insa as spune ca este un mix de indie, electro, rock, brit pop, dream pop.

Editia de anul acesta are ceva in plus.Am luat parte la un Night Picnic care mi-a placut extraordinar de tare. Cate o piesa de la fiecare trupa din festival interpretata de Bucharest Symphony Orchestra. A iesit demential. Cred ca este una dintre cele mai tari seri de la Summer Well din toata istoria festivalului. Pe langa treaba asta am avut parte de parada papusilor luminoase prezentate de Lantern Company. Instalatiile au fost semnate de Morag Myerscough si Luke Morgan, membri ai Supergroup London. Astazi si maine avem parte de niste concerte pe care sa le punem la inima. Imi e dor de Editors – pe care am reusit sa ii vad de cateva ori in Belgia – si astept sa cant cu ei “No Sound But The Wind”, abia astept sa ii revad pe Interpol, tare curios sunt de BirdyThe Kills, Metronomy, Honne iar pe Glass Animals ii astept de multa vreme 🙂

image1image2

Pe langa toate astea pe toata perioada celor 3 zile  avem liber la internet gratuit. Multumim, OrangeCortul Orange Connected Experiences – bicicleta statica la care puteai sa pedalezi pentru Digitaliada – fiecare kilometru pedalat adauga o donatie de 10 euro pentru editia urmatoare a programului educational Digitaliada derulat de Orange prin Fundatia Orange, PS4, ai parte de o zona dedicata celor mici – Orange Junior Area – daca vreti sa aduceti cu voi generatia noua Summer Well, celebrul balon cu aer cald cu care poti da o tura si vedea Domeniul Știrbei de la inaltime, Orange TV Go Relax Area – cinematograf in aer liber (in timpul zilei zona de relaxare, seara zona de cinematograf, cu unele din cele mai recente filme disponibile in aplicatia Orange TV Go), GifGif The Summerwell Gif Selfie – instalatia cu ajutorul careia iti puteai crea nu doar un selfie ci chiar un Gif de festival impreuna cu prietenii sau Orange PowerUp – un loc in care poti incerca cele mai noi telefoane si tablete. Cine se baga anul asta la Summer Well?

image3image4


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.