BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

23

March 2015

3

COMMENTS

Top 15 destinatii de vacanta recomandate in 2015

Written by , Posted in Travel

Cei de la  huffingtonpost.com au realizat un top al destinatiilor de vacanta pe anul care tocmai a inceput.

1. Thailanda este una dintre cele mai frumoase destinatii. In 2015 se estimeaza un numar de 29 de milioane de vizitatori pana la sfarsitul anului. Această tara este una dintre cele mai frumoase şi primitoare destinatii din lume. Bilete ieftine de avion gasesti AICI.

Thailanda

2. Islanda este unul dintre locurile pe care trebuie sa le vizitati. Aveti ce sa vedeti: gheizerul Strokkur, izvoarele termale din Laguna Albastra sau cerul luminat de aurora boreala. Bilete ieftine de avion gasesti AICI.

Strokkur

3. Cuba – locul plin de farmec si de autenticitate. Inca. Havana merita vazuta cat mai repede. Inainte ca tara sa fie transformata de influentele occidentale. Bilete ieftine de avion gasesti AICI.

Havana

4. Grecia – Una dintre tarile mele preferate. Atena, Santorini, Mykonos, Creta, Rhodos – sunt doar cateva dintre locurile pe care trebuie sa le vizitezi. Experienta din Santorini o puteti citi AICI. Bilete ieftine de avion gasesti AICI.

Santorini

5. Malaezia – aici este un adevarat paradis – partea malaeziana a insulei Borneo si una din cele mai bune bucatarii ale lumii – sunt doar doua lucruri care trebuie sa te faca sa vizitezi aceasta destinatie de vis. Bilete ieftine de avion gasesti AICI.

Malaezia

6. Croatia este locul care se transforma tot mai mult intr-un punct de referinta pentru turismul mediteranean. Bilete ieftine de avion gasesti AICI.

Croatia

7. Dubai – a fost vizitat in prima parte a anului 2014 de 5,8 milioane de turisti. Asta si pentru diversitatea lucrurilor pe care le gasesti aici: plaje fierbinti dimineata si partie unde se poate schia dupa amiaza. Plus Burj Khalifa, cea mai mare cladire din lume si Burj Al Arab. Bilete ieftine de avion gasesti AICI.

Dubai

8. Vietnamul este unul dintre cele mai cool locuri de vizitat din lume:  O vizita in orasul Ho Chi Minh plus preparatele culinare vietnameze sunt renumite pentru gust si prospetime – sunt doua dintre atu-urile Vietnamului. Bilete ieftine de avion gasesti AICI.

Vietnam

9. Africa de Sud gazduieste o importanta diversitate culturala. Plus unele din cele mai bune vinuri din lume provin tot de aici. Bilete ieftine de avion gasesti AICI.

Africa de Sud

10. Japonia – locul vizitat de peste 13 milioane de turisti in 2014. Japonia este o destinatie culturala fascinanta si tot mai apreciata in ultimii ani. Bilete ieftine de avion gasesti AICI.

JaponiaSursa foto: www.languagetrainers.com

11. Costa Rica a fost vizitata in 2014 de aproximativ 27 de milioane de turisti.  Bijuterie a Americii Centrale, Costa Rica dezvaluie ecosisteme uimitoare, paduri tropicale, munti, rauri, vulcani si plaje la Oceanul Pacific, dar si la Marea Caraibilor. Bilete ieftine de avion gasesti AICI.

Costa Rica

12. Egiptul – Sfinxul sau mormantul lui Tutankamon sunt doar doua dintre lucrurile pentru care Egiptul trebuie vizitat. Bilete ieftine de avion gasesti AICI.

Egipt

13. China devine de la an la an o destinatie din ce in ce mai cautata. Ai ce sa vezi in China: zgarie-norii din Shanghai, Armata de teracota sau Marele zid chinezesc sunt cateva dintre atractiile turistice ale Chinei. Bilete ieftine de avion gasesti AICI.

China

14. Peru a ramas una din destinatiile renumite ale turismului culinar, la acelasi nivel cu Franta sau Thailanda. Bilete ieftine de avion gasesti AICI.

Peru

15. Australia a fost si va ramane o destinatie turistica atractiva. Are tot ce poate sa isi doreasca un turist. Bilete ieftine de avion gasesti AICI.

Australia


3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.