BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

28

October 2014

7

COMMENTS

“Toti oamenii au nevoie sa se agate de ceva. Acum m-am agatat de viata.”

Written by , Posted in Teatru

De multe ori ne intrebam “ce conteaza in viata pe care o traim?” Multi o sa spuna ca un job bun, altii spun ca persoana de langa ei sau persoanele de langa ei…Am auzit o parere foarte pertinenta despre treaba asta.

“Toti oamenii au nevoie sa se agate de ceva. Ceva doar al lor. Ceva sa fie doar al tau. Cand am venit in Bucuresti ma deranja faptul ca nu am amintiri. Cand te indragostesti intr-un oras e altceva. Orasul ala are in sfarsit un nume pentru mine. In tot haosul asta avem nevoi de ceva de care sa ne agatam. Avem nevoie de ceva care sa ne tina. Ca pluta la undita. Sa stai acolo la suprafata. Acum m-am agatat de viata. Am crezut multa vreme ca asta nu conteaza. Ca daca la teatru sunt bun cu toata lumea o sa devin nemuritor. Pana cand mi-am dat seama ca de acolo te poate smulge o boala, te poate smulge o depresie care ti se trage de la viata. Mi-am dat seama ca meseria o poti face daca iubesti viata nu cand urasti viata. Eu uram viata. Aveam un raport gresit. Am inceput sa cred in asta dupa cateva momente nefericite prin care am trait. Din pacate asa este. Meseria este importanta…insa viata este cea mai importanta. Ea conteaza cel mai mult. Se intampla ca dupa un spectacol sa nu mai ai timp si stare sa te vezi cu cineva la un pahar de vin. Compromisurile mici facute pentru bani…sunt multe lucruri. Din pacate traim intr-un sistem care ne obliga sa functionam gresit.” Marius Manole.

Dincolo de orice… pe lume este vorba despre iubire. In orice poveste de teatru exista iubire. Teatrul vorbeste despre oameni si chiar si cand exista multa ura…este in esenta tot iubire.” Marina ConstantinescuNocturne.

Foto: Chih-Chieh Wang


7 Comments

  1. Mada
  2. luka
  3. Mihaela Codita
  4. gabi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.