BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

10

September 2019

2

COMMENTS

Un film care te fixeaza in scaun pana in ultima secunda!

Written by , Posted in Film

Un eveniment tragic care iti schimba complet viata, un moment in care lucrurile nu o sa mai fie deloc cum au fost vreodata. O serie de sentimente care te invaluie. De la durere la vinovatie si de la tristete la frustrare. Cum existenta ta o sa fie marcata definitiv de o intamplare nefericita din copilarie. 

“E genul ăla de carte care nu te lasă să dormi, să mănânci, care te prinde complet și pe care o înfuleci cu pasiune, în ciuda unor pasaje care-ți cam stau în gât sau a unei senzații de preaplin, fără siguranța că e foarte sănătos ce tocmai ai consumat, apoi. (…) E o lectură minunată și captivantă The Goildfinch. Nu-ți revealează nici un adevăr existențial (deși cred că și-a propus), dar te bagă cu totul într-o poveste fermecător scrisă, inteligentă, cu multe nuanțe, care te ține prizonier până la ultima pagină.” Sursa: bookaholic.ro

Citeste si: 5 greseli pe care le facem in sala de forta!

Warner Bros. Pictures și Amazon Studios prezintă filmul „The Goldfinch: Iluzia Libertății”, o ecranizare a romanului best-seller „Sticletele” scris de Donna Tartt care a câștigat premiul Pulitzer și medalia de excelență Andrew Carnegie pentru ficțiune.

Theodore „Theo” Decker avea 13 ani când mama lui a pierit în urma unui atentat cu bombă din Muzeul de Artă Metropolitan. Tragedia a schimbat complet cursul vieţii sale și l-a trimis pe un drum încărcat cu durere și vinovăție, redescoperire, căință și chiar iubire.

Citeste si: 6 lucruri de vazut la Londra!

Prin toate acestea, de-a lungul anilor, a păstrat o singură speranță tangibilă și anume un tablou uimitor cu o pasăre legată de cușca sa… capodopera „Sticletele”.

Cu Ansel Elgort, Nicole Kidman și Sarah Paulson în rolurile principale, drama „The Goldfinch: Iluzia Libertății” are premiera pe marile ecrane din 13 septembrie.

In Amsterdam, am visat ca am vazut-o pe mama din nou. Aceeasi ochi albastri frumosi.


2 Comments

  1. Mirela Soare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.