Un podcast despre ce merita pastrat
Written by Otrava, Posted in Bucurestiul meu, Diverse
Pentru ca imi plac cladirile oraselor prin care merg, pentru ca imi plac oamenii si povestile lor de viata si pentru ca imi place sa invat cat mai multe de la cei de langa mine am facut impreuna cu Cronicari Digitali un podcast despre ce merita pastrat. Patrimoniu cultural si amintiri personale.
Discutii despre ce strangem fiecare in lada de zestre, ca sa ne ghideze si sa ne “mobilize” destept viața. Pe chill si fun, ca între prieteni. Asta pentru ca eu cred ca prin educație si cultura putem deveni cea mai buna versiune a noastra. Asa ca am invitat si sa mai invit oameni dragi mie, oameni care au reusit in domeniile lor, oameni care au foarte multe lucruri de spus, oameni care ma influenteaza si pe care ii admir. O discutie libera despre propriile preocupari si pasiuni.
Un podcast in care oamenii ne dezvaluie ce e important pentru ei si ce ar dori sa transmita mai departe. Care este relatia lor cu patrimoniul romanesc si ce inteleg prin patrimoniu personal.
In primul epidod am stat de vorba cu prietena Andreea Esca – un om pe care il admir pentru ca este un profesionist desavarsit, un om liber, un om cu foarte, foarte mult umor, un om de la care avem toti de invat si din energia caruia avem toti de luat. In a doua parte a emisiunii il am invitat pe un om om pasionat si foarte impicat – arhitectul Stefan Balici – omul care conduce Institutul National al Patrimoniului.
Descoperiti interviul complet in primul episod al Podcastului “Cronicari Digitali“, disponibil pe:
? iTunes: https://apple.co/2WA4HUJ
? Spotify: https://spoti.fi/3c74PRW
? http://cronicaridigitali.ro/captivate-podcast
INTERVIU: Este unul dintre actorii care definesc teatrul de astăzi. O voce singulară, o prezență constantă în prim-planul cultural și social. MARIUS MANOLE ne vorbește, cu o sinceritate înduioșătoare, despre copilăria petrecută “între comunism și consignație” și urmele pe care le-a lăsat în adultul de astăzi; despre Crăciunuri trase la indigo, experiențe emoționante și beneficiile neașteptate ale izolării.
INTERVIU: Arhitect, lector universitar și fotograf celebru, VLAD EFTENIE este și un instagrammer de succes. Cum trebuie privit un oraș, pentru a-i descoperi frumusețea adesea ascunsă? Ce nu se știe despe Ateneu? Și cine e personajul care le dă întotdeauna bătăi de cap arhitecților? Aflăm direct de la sursă.
“Cu vorba bună”: Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce e adevăr, ce e legendă? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile.”Cu vorba bună” este pastila în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, labirinturile subterane ale Bucureștiului.
Găsiți aici a II-lea episod – Marius Manole si Vlad Eftenie, invitați
? iTunes: https://apple.co/2WYo3CS
? Spotify: https://spoti.fi/3dGGp27
? http://cronicaridigitali.ro/captivate-podcast
Interesant podcastul. Mai ales cel în care a fost prezent fotograful Vlad Eftenie. Este o persoană de la care poți învața multe.
Succes pe viitor cu acest proiect.
Multumesc frumos!
Interesant podcastul si invitatul, felicitari! Mult noroc in viitoarele proiecte!