BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

10

April 2015

2

COMMENTS

Unul dintre motivele pentru care sunt mandru ca sunt roman!

Written by , Posted in Diverse

Exista cateva momente in care ti se face pielea de gaina. Momentele astea sunt din ce in ce mai rare si trebuie sa le pretuim, sa ii incurajam si sa fim alaturi de oamenii care ne ofera emotia, oamenii care ne fac sa vibram. Astazi vorbim despre sportivii care ne fac sa fim mandri ca suntem romani, care ne fac sa plangem de fericire.

Gimnastica e singurul domeniu in care noi romanii reusim sa ne batem de la egal la egal cu marile puteri ale lumii: China, America si Rusia. Romania participa la Europenele de gimnastica saptamana viitoare si campania #suntemcuvoi ii invita pe toti romanii sa le sustina. Sa incurajam IMPREUNA niste pustoaice care fac sacrificii enorme si care poarta cu mandrie tricolorul in lume.

#SuntemCuVoi#SuntemCuVoi#SuntemCuVoi#SuntemCuVoi#SuntemCuVoi

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei se pregateste sa participe la Campionatele Europene din 17-19 aprilie la Montpellier, in Franta. Competitia o sa fie transmisa in direct de TVR 1 si TVR 2. Romanii sunt invitati sa le sustina pe fete intr-o campanie fara precedent in sportul romanesc. Campania de sustinere #suntemcuvoi este incurajarea de acasa, menita sa le arate fetelor ca toata lumea le sustine si le aplauda.

#SuntemCuVoi

Fetele care vor concura in competitie pentru tara noastra sunt Andreea Munteanu, Diana Bulimar, Laura Jurca si Andreea Iridon. Va absenta Larisa Iordache, cea mai experimentata gimnasta, din cauza unei accidentari.

“Intotdeauna am zis ca astia sunt soldatii, un commando din acesta bine pregatit care trebuie sa isi duca misiunea la capat, fie ca sunt in desert, in jungla, in varful muntelui..”, Octavian Bellu.

#SuntemCuVoi

Campania #suntemcuvoi ofera romanilor posibilitatea de a le cunoaste si de a le sustine pe fete prin cat mai multe moduri.

Va invit sa retineti 4 nume: Diana Bulimar, Andreea Munteanu, Laura Jurca si Andreea Iridon. Ele au nevoie de noi pentru ca noi si noi avem mare nevoie de ele. Te asteptam pe www.suntemcuvoi.ro si pe www.facebook.com/GimnasteleRomaniei sa le incurajam IMPREUNA pe fete.  Exista si event pe Facebook. Il gasiti AICI.

#SuntemCuVoi

“Nu trebuie sa fiu cu voi fizic in Franta ca sa fiu cu voi. Bafta, fetelor! Am incredere mare in colegele mele dragi. Larisa”

#SuntemCuVoi

Toata Romania e alaturi de gimnaste la Campionatele Europene din Franta!

Bafta, fetelor! Hai, Romania! #SuntemCuVoi

 

#SuntemCuVoi


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.