BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

15

June 2016

3

COMMENTS

“Zambetul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.”

Written by , Posted in Diverse

Te face mai placut de cei din jur, este contagios, ne face sa parem ca avem mai mult succes, eimina stresul, intareste sistemul imunitar, elibereaza endorfina si serotonina. Despre el este vorba in postarea de astazi. Unii il au mereu pe buze, la altii il vezi foarte rar. Postarea de astazi este despre el…despre zambet.

Pornind de la ce zicea William Shakespeare…”Atata timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta”…o sa va povestesc despre momentul in care am decis sa merg imi recuperez zambetul ala. Zambetul ala care trebuie. In copilarie am purtat un aparat dentar la care am renuntat. Nu mai stiu exact care era motivul. Probabil durerile din momentele alea cand trageam cu cheita de fieratania aia.

La indemnul mai multor oameni din jurul meu am decis sa imi inving teama de stomatolog si sa fac pasul asta: sa imi pun aparat dentar. Am intrat la City Dent si am avut parte de 3 persoane care m-au incurajat si m-au facut sa ma simt relaxat si foarte ok cu ceea ce avea sa mi se intample. Trio-ul formidabil format din Magda, Rodica si Stefania sunt “vinovate” de tot ceea ce o sa mi se intample in astia mai bine de 2 ani in care o sa port aparat dentar.

13406859_1180374708676084_3336215245305982289_ncity7

Am fost pana acum de 6-7 ori la City Dent si niciodata nu am simtit ca fac treaba asta cu gandul pe care il aveam inainte..mergi la stomatolog = mergi la taiere. Stefania m-a consultat, am facut radiografii, am discutat cu ea si a gasit solutia pentru ca dantura mea sa arate civilizat. Ca sa nu mai fiu rusinat de aspectul dintilor, sa zambesc tot timpul si sa nu imi mai pun mana la gura prea des. Clinica arata impecabil, primesc sms cu urmatoare programare si cu o zi inainte de programare sunt din nou instiintat de ziua si ora la care trebuie sa vin. Ceea ce mis e pare foarte, foarte tare. Exista un colt vesel – unde copilasii se pot juca in voie si un salon VIP – am ras mult pe tema asta cu Magda 🙂

Si mai au o treaba foarte misto: culoarea verde care este cam peste tot. Am aflat si care este povestea. “Coloritul mediului ne influenteaza dispozitia. De aceea, la Clinica #CityDent, culoarea verde, denumita si culoarea sanatatii, ofera pacientilor nostri o stare de calm si relaxare.” Eu fix asa m-am simtit de fiecare data cand am fost acolo.

city4city5

Acum detin un aparat fix cu bracketsuri metalo-ceramice cu care m-am obisnuit destul de rapid. Primele zile am mancat mai multe supe..in rest e ok. Acum am ajuns la performanta de a manca fara probleme aproape orice. Mai incet si cu mai multa atentie. Ceea ce nu este deloc rau. Eram obisnuit sa mananc foarte repede. Si nimeni nu recomanda treaba asta.

smile

Exista o multitudine de aparate in momentul de fata la City Dent. Aparate dentare mobile, aparate dentare fixe cu bracketsuri ceramice, metalo-ceramice sau metalice, aparatul dentar lingual, invizibil, incognito. Mai multe detalii gasiti aici. O sa va tin la curent pe parcursul celor 2 ani si jumatate in care o sa port aparat dentar. Si astept de la voi sfaturi si sugestii. Despre echipa City Dent poti sa citesti mai mult aici iar pe Facebook gasesti aici mai multe detalii.

10006638_659262100798664_1992055142_n


3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.