BLOGU LU' OTRAVĂ

Saturday

23

February 2019

1

COMMENTS

“Barbatii care isi arata emotiile sunt slabi”

Written by , Posted in Diverse

Cum sa le arati celor din jur ca esti impresionat de ceva, ca ceva te-a emotionat tare, ca pur si simplu mintea ta si corpul tau nu au ramas indiferente, in nebunia asta care il prezinta pe barbat ca pe un urias care taie muntii in doua?

Acest personaj tare ca piatra prin al carui corp nu trece pic de emotie mi se pare o imagine nerealista. Emotia nu te face mai slab. Faptul ca iti arati, la un moment dat, sensibilitatea nu te face mai vulnerabil. Nu te discrediteaza in fata celorlalti, iti poate face doar un bine. Cei care o sa te judece pentru asta o sa dispara din viata ta. Ceea ce e un lucru cat se poate de bun.

Cand am venit pe lumea asta nu cred ca cineva a zis “daca e femeie ii dam emotie si sensibilitate, iar daca e barbat ii dam forta si putere si nu umblam deloc la sensibilitate”. Cred ca suntem multi care ne-am dat seama de treaba asta si cred cu tarie ca mergem in directia buna. Ca scapam de stereotipul asta. Ca, in timp, se duce ca un nor care paraseste cerul pentru ca acesta sa devina senin.

In fiecare zi invatam, facem pasi mici si mergem inainte. Mi se intampla sa existe momente in care nu stiu cum sa reactionez. Nu stiu cum sa primesc o surpriza placuta, nu stiu cum sa reactionez cand primesc un cadou de ziua mea. Pe interior e mare veselie, pe exterior sunt momente in care nu stiu cum sa reactionez. Si pana la urma cine decide cum e bine sa facem? Cat e cazul sa ne emotionam? Cand e prea mult? De ce sa iti infranezi emotia? De ce sa fie inca un moment in care conteaza ce reactie au cei din jur? De ce nu esti TU?

Barbatii care isi arata emotiile sunt barbati. Cred ca exprimarea emotiei este o bucurie pe care o ai. Si cred ca – desi traim intr-o societate in care e mai important gardul care se vede de la strada decat ce e dupa el – e foarte ok sa indraznesti sa fii tu.

Pe tine care sunt lucrurile care te emotioneaza? Cum reactionezi atunci cand ai emotii?

Despre sensibilitate si dreptul la emotie am vorbit alaturi de Ariel Constantinof intr-o campanie Remington care se numeste #ÎndrăzneșteSăFiiTU si care te incurajeaza sa depasesti stereotipurile si sa traiesti asa cum simti.

P.S. O sa va scriu aici si care sunt motivele pentru care am fost multumit de aparatul de tuns barba Remington Vacuum MB6850 din prima clipa. Mi se pare ideal pentru barbatii ocupati care sunt mereu in miscare. Foloseste o tehnologie cu aspirare care capteaza pana la 95% dintre firele de par taiate. Camera de aspirare este detasabila si usor de curatat sub jet de apa In plus, aceasta reduce posibilitatea blocarii firelor de par in lame. Aparatul are o autonomie de pana la 60 de minute si se incarcarca complet in doar 2 ore. Mai multe detalii si produse gasesti pe www.remington.ro!


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.