BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

23

July 2015

0

COMMENTS

Cel mai frumos loc din orasul meu!

Written by , Posted in Bucurestiul meu, Diverse, Travel

In postarea de astazi vreau sa ii invit pe oamenii din 3 orase ale tarii sa ma ajute. Am de ales niste locuri foarte tari din Bucuresti, Cluj si Constanta. Si cum amintirile le poti strange doar daca traiesti…cu cine trebuie si in locurile care trebuie…va prezint un loc in Bucuresti care imi place extrem de tare.

Prin postarea de astazi vreau sa va arata ca orasul in care traim e plictisitor doar pentru cei care nu il cunosc…iar rolul meu este sa va invit sa adunam cat mai multe locuri cool din orasele in care traim. Cunosti locuri nedescoperite de multa lume? Cunosti colturi din oras pe care ceilalti sunt prea neatenti sau prea comozi sa le afle? E momentul sa iti scoti orasul la lumina. Nu vreau sa imi spuneti nume de baruri, cluburi sau restaurante. Vreau sa scoatem impreuna la lumina strazi, cladiri, constructii, zone, gradini, experiente pe care le stii poate doar tu, dar pe care ar merita sa le descopere si altii.

Locul despre care va vorbesc astazi este cel mai colorat si cel mai viu loc din Bucuresti. Se afla fix in miezul orasului si arata foarte cool si foarte urban. E un mix de Berlin cu Amsterdam. Asa ma duce pe mine gandul cand imi vine in cap strada Pictor Verona.

Strada Pictor Arthur Verona Strada Pictor Arthur Verona Strada Pictor Arthur Verona

Strada Pictor Arthur Verona este una dintre cele mai animate strazi din Bucuresti. Este locul in care an de an se tine unul dintre cele mai importante evenimente din Bucuresti: Street Delivery. Pe aceasta strada, in timpul evenimentului desfasurat in vara, in fiecare an peretii strazii sunt pictati de artisti plastici in diverse teme. Zona asta a Bucurestiului imi este foarte draga pentru ca aici am copilarit. Poti bea o limoanda in Gradina Verona, apoi poti trece prin fata Bisericii Anglicane – o cladire spectaculoasa si poti sa te relaxezi in Parcul Gradina Icoanei sau Ioanid.

Strada Pictor Arthur Verona Strada Pictor Arthur Verona Strada Pictor Arthur Verona Strada Pictor Arthur Verona

In Constanta cel mai tare imi place zona portului Tomis. Este foarte animate si in acelasi timp gasesti locuri in care nu sunt foarte multi oameni. Peisajul la apus de soare este senzational si va invit sa experimentati asta in aceasta vara.

51 52

Dar care ar fi cel mai frumos loc din Cluj? Inca nu am ajuns anul acesta la TIFF si astept recomandari de la voi.

Daca stii vreun astfel de loc secret, recomanda-l pe panou folosind tastatura de langa el. De asemenea, poti folosi aplicatia de Facebook de aici sau poti intra pe www.heineken.com/ro/cities. Recomandarea ta va aparea in cel mai scurt timp pe pagina de Facebook Heineken, pentru ca toti cei care vor sa cunoasca partea nevazuta a orasului lor sa-si gaseasca aici inspiratia. Poti naviga si tu de la tastatura fie pe heineken.com/ro/cities sau facebook.com/heineken. Gasesti aici mai multe informatii despre obiectivele turistice preferate ale romanilor din Bucuresti, Constanta si Cluj.

Strada Pictor Arthur Verona

Campania dureaza de pe 15 iulie pana pe 20 august. La sfarsitul acestei perioade, cele mai votate postari vor fi validate de un juriu, iar autorul lor va fi desemnat ambasador al propriului oras. Acesta va fi inceputul unei experiente unice oferite de Heineken, prin intermediul caruia castigatorii vor descoperi locuri surprinzatoare si exclusiviste, inaccesibile publicului larg.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.