BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

13

December 2013

1

COMMENTS

Fericire e cand daruiesti

Written by , Posted in Diverse

Ce ne face umani? Ce ne scoate in evidenta calitatile? Ce arata ca suntem oameni cu adevarat? E posibil ca suferinta oamenilor din jur sa ne sensibilizeze, e posibil sa ne ridice pielea de gaina cand vedem copilasi in suferinta. Cred in umanitate…cu tarie cred in asta..cred in decenta, in bun simt, in iubire, in compasiune. Cred in oameni si in puterea lor de a face minuni.

Te invit sa citesti aceste randuri si sa te pui o clipa in situatia lor. In situatia oamenilor care se agata cu disperarea de darul asta care este viata. Incearca sa iti imaginezi ca esti intr-o padure si auzi un glas care striga dupa ajutor. Mergi pe o alee si vezi o stanca abrupta si un om care se tine cu ambele maini de o bucata de roca. Care este senzatia pe care o ai cand resusesti sa il tragi de acolo si sa il salvezi? Cum poti descrie privirea acelui om aflat la granita dintre viata si moarte? Ce reprezinta pentru tine bucuria din ochii lui? TOTUL.

UMANITÁTE s. f. 1. Sentiment de bunăvoință, compasiune pentru nenorocirile altuia, bunătate, omenie, umanitarism.

Daca tot vorbim despre idei geniale..aceasta este una dintre ele. Se numeste Bursa de Fericire. 

Bursa de Fericire este locul in care poti aduce speranta bolnavilor de cancer. Fa-ti bucuria de a darui viata! Te invit sa faci un act de solidaritate si sa cumperi actiuni. Chiar de aici.


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.