BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

24

February 2016

0

COMMENTS

Masina adorata de femei si apreciata la maximum si de barbati.

Written by , Posted in Travel

Imi place in Italia din toate motivele din lume – fiecare oras este un muzeu in aer liber, cea mai buna mancare din lume o gasesti aici, cele mai chic branduri din lume sunt in cizma si tot ceea ce inseamna design, stil si bun gust are o eticheta pe care scrie “Made in Italy”.

Am scris acum ceva vreme un material despre 10 motive pentru care sa iubesti Italia. Asta dupa o experienta foarte frumoasa in Toscana. Astazi vreau sa vorbim despre unul dintre cele mai cool lucruri care se fac in Italia. Povestea incepe pe 11 iulie 1899 cand, la Palazzo Bricherasio din Torino, se semneaza actul de nastere al “Societe Anonima Fabbrica Italiana Automobili Torino”. Exista un om care a facut istorie – el se numeste Giovanni Agnelli si este cel care a inaugurat prima fabrica a companiei pe Corso Dante in 1900. A inceput cu 150 de angati si a produs la inceput 24 de masini. In prezent, Fiat este unul dintre cei mai mari producatori de masini din lume si are in conducere unul dintre cei mai cool oameni din lume: Lapo Elkan – este omul de al carui stil sunt fascinat.

Fiat 500 Abarth

Lapo Elkann este unul dintre mostenitorii imperiului Fiat si este patron al clubului Juventus Torino,nepotul fostului patron al clubului, Gianni Agnelli. Lapo Elkann a devenit figura publica a Fiat, dupa moartea batranului Agnelli. Lapo Elkan este un personaj controversat, cu o viata agitata. Un dandy. Toti ochii au ramas atintiti asupra lui Lapo, in timp ce acesta se straduia sa resusciteze numele Fiat, seducea cele mai frumoase femei din Italia si imbunatatea perspectivele companiei familiei sale prin lansarea noului model Grande Punto.

lapo

Lapo s-a nascut la New York si vorbeste 6 limbi, iar in 2009 revista Vogue America la numit “cel mai elegant barbat din lume”.

Pentru ca am vorbit despre Italia si despre unul dintre cele mai interesante personaje “Made in Italy”, e cazul sa vorbim si despre alt simbol al Italiei. O masina care este ca o bijuterie, o masina pe care o gasesti pictata pe tablouri, o masina pe care o gasesti imprimata pe brelocuri cu steagul Italiei, pe care o distingi din 1000 de modele si care este adorata de femei si apreciata la maximum si de barbati.

500

Tot ceea ce fac oamenii astia cu masina asta mi se pare genial. Si aici am 3 exemple foarte, foarte tari.

In 2012 au mai facut ceva cool.  Spotul publicitar pentru Fiat Abarth, in care apare supermodelul de origine romana, Catrinel Menghia, a fost considerat cea mai sexy reclama din pauza Super Bowl-ului – cel mai urmarit eveniment al planetei. In spot, Catrinel Menghia vorbeste in italiana cu un trecator, pe care il surprinde admirand-o, pentru a-i spune, la finalul reclamei, in engleza: “You’ll never forget the first time you see one” (in trad., Nu o sa uiti niciodata prima oara cand vezi una).

Tot in 2012 apare “The immigrants” – reclama mega amuzanta care prezinta drumul masinutelor Fiat din Italia pana peste Ocean…in USA.

In 2016, Fiat da din lou lovitura. De data asta se parteneriaza cu Paramount si fac impreuna o reclama geniala pentu promovarea filmului Zoolander 2.

Fiat 500 nu este o masina. Fiat 500 este cel mai cool mijloc cu care te poti deplasa. Fiat 500 este “icon” prin definitie care ii adauga astazi determinarea si seductia laturii sale fashiion si pop. Fiat 500 este despre oamenii cool, oamenii creativi care fac chestii misto. Fiat 500 este un model emotional care defineste si aclama individualitatea proprietarului sau, statutul social, stilul de viata uber cool, hype, urban.

ZOOLANDER 2 teaser poster

Te invit sa mergi la Zoolander 2. Dupa 15 ani, talentele lui Derek (BenStiller) si ale lui Hansel (Owen Wilson) sunt din nou necesare! De data aceasta, pentru a-l impiedica pe maleficul Mugatu (Will Ferrell) sa distruga… lumea! Alaturi de ei vor fi Olivia Munn, Benedict Cumberbatch, Penelope Cruz, Kristen Wiig, dar si Justin Bieber, Kanye West si Madalina Ghenea!

Si te mai invit sa vezi cum arata si gama Fiat 500 incepand de la 10.000 euro (TVA inclus)  – care include clasicul Fiat 500 dar si modelele 500L si 500X. Poti afla mai multe despre modele chiar AICI.

Si nu uita: ”Miturile veritabile nu imbatranesc niciodata, ele se reinnoiesc”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.