BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

12

May 2016

0

COMMENTS

Metoda prin care ii oferi organismului tau un restart spectaculos si tratamentul de slabire numarul 1 in lume!

Written by , Posted in Diverse

Nu auzisem in viata mea despre treaba asta, nu ma gandeam ca e atat de tare si nu ma gandeam vreodata ca o sa ajung sa fac treaba asta si…mai mult..ca o sa imi placa atat de tare. Si cum 2016 este un an in care incerc sa fac cat mai multe lucruri bune pentru corpul meu..asta este unul dintre ele.

Se numeste Criosauna si se bazeaza pe una dintre cele mai vechi terapii – expunerea trupui la frig. Nu trebuie sa va panicati. Dureaza doar 3 minute dar efectele sunt senzationale. Totul este foarte controlat, nu se poate intampla nimic rau…ba din contra regenereaza fiecare celula a organismului. Cea mai corecta exprimare este asta – ofera organismului un restart spectaculos. Si uite asa am ajuns eu la Noblezza intr-o cabina cum e cea de dus…la doar minus 180 de grade. Si nu…nu e un “0” in plus la final. Minus 180 de grade.

otravaotrava_1otrava_3otrava_4

Nu trebuie sa va panicati pentru ca organismul nu este supus la un soc termic radica…aerul este uscat si doar umezeala este cea care accentueaza senzatia de rece in mod firesc. Dupa cele 3 minute de invartit non stop ca sa nu raman stana de piatra precum Ganditorul de la Hamangia…m-am simtit tare bine. Terperatura corpului scazuse cam pe la 3 grade si senzatia este foarte, foarte reconfortanta. Te simti bine pur si simplu. E o treaba pe care toata lumea trebuie sa o incerce. Recomand tuturor treaba asta pentru ca eu de 2 luni ma tin de ea si ma simt extraordinar de bine.

De ce e bine sa faci criosauna?

  • creste imunitatea organismului (toti cei care au facut nu au mai racit)
  • ii ajuta pe cei care vor sa slabeasca (in timpul unei sedinte de 3 minute se pot arde pana la 3000 de kilocalorii)
  • pielea arata mult mai bine – se regeneraza
  • reduce oboseala
  • imbunatateste somnul
  • eu am scapat de rozacee cu ajutorul criosaunei
  • mareste capacitatea la efort fizic si intelectual
  • reface rapid organismul dupa efort fizic
  • iti da o stare de bine generala

Exista mult mai multe beneficii pe o arie foarte larga – de la cardiologie la reumatologie si de la ortopedie si traumatologie pan la sexologie si urologie. Mai multe informatii gasiti AICI.

Ce este Crio – CoolTech?

Chiar si persoanele slabe il pot folosi pentru a scapa de celulita. Toata lumea are probleme cu tesutul adipos. Exista un strat de grasime de pe burta de care cam toata lumea vrea sa scape. Asta este una dintre metodele cele mai bune si mai rapide. Aceasta terapie cu frig, efectiv ingheata grasimea la – 8 grade Celsius, fara sa necesite anestezie sau perioada de recuperare. Eu am facut de 2 ori treaba asta si rezultatele sunt vizibile. Prima data a fost undeva prin februarie, apoi pe la finalul lunii aprilie.

otrava_5_Fotorotrava_6_Fotor

Procedura reduce eficient tesutul adipos localizat cu 30 % la o singura sedinta de tratament si cu pana la 90% din tesutul adipos in doar 3 sedinte pe aceeasi zona. Rezultate sunt vizibile la 3 saptamani dupa prima sedinta. Mai multe detalii gasiti aici si aici.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.