BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

24

March 2016

7

COMMENTS

Modul ideal de a gasi persoana de care te-ai indragostit la prima vedere

Written by , Posted in Bucurestiul meu, Diverse

Exista in moment prin care toata lumea a trecut. Se poate intampla la metrou, in autobuz, tramvai, etc. Momentul ala in care privirea ta se intersecteaza cu privirea unei tipe/tip. Iti place ce vezi, zambiti unul la altul, dar vine statia Unirii cu peronul pe partea dreapta si el/ea coboara si cam aia a fost. Am dat peste un tanar extuziast care a facut o treaba misto fix legata de asta. In postarea de astazi o sa vorbim despre asta.

Plecam de la ideea clara ca socializarea din mediul virtual nu poate sa bata o prietenie din viata reala. Adica in online se pot lega lucruri…care se sudeaza doar in viata reala. Dar vine intrebarea: “Cum ar fi daca mediul virtual ne-ar ajuta sa descoperim prieteni noi, adevarati, pe langa care acum trecem pe strada?” Si uite aici intervine omul meu Laurentiu Ion, creatorul Intersect – pe care l-am cunoscut saptamana asta la o cafea la Puravida. Un loc cool din Centrul Vechi.

Cum a inceput totul

In urma cu doi ani, Laurentiu a vazut o tipa draguta la metrou, si-au zambit, dar pentru ca era foarte aglomerat nu au apucat sa isi spuna nimic.  El s-a dat jos si a incercat sa o prinda din urma, dar nu mai reusit. Laurentiu s-a gandit la fata asta multa vreme dupa momentul respectiv.  Omul a creat apoi aplicatia Intersect si, datorita ei, s-au intalnit la doi ani distanta. Povestea are un final fericit: Laurentiu a dat pana la urma de Bianca 🙂 Stand de vorba cu el imi explica cum sta treaba cu aplicatia care este, fix cu cuvintele lui, “o aplicatie de spart gheata”. Cu asta iti faci intrarea. Ce iese dupa e fix problema ta.

1914585_954864537953964_415190977654287494_n

Intersect este o noua retea de sociala virala in licee si facultati, cu peste 100.000 de utilizatori, din care 70.000 din Bucuresti. Are retentie de 75%, peste jumatate din utilizatori folosesc patru zile pe saptamana, iar o treime de 4 ori pe zi. Aplicatia iti recomanda prieteni noi cu care te-ai intersectat in diverse locuri de-a lungul zilei. Chiar daca nu aveai aplicatia instalata, te vei putea teleporta inapoi in timp in locul in care v-ati intersectat initial. In plus – aplicatia functioneaza si offline si nu omoara bateria telefonului.

La categoria lifestyle sunt aplicatia numarul 1 din Romania atat in Google Play cat si pe AppStore.

1514624_951623541611397_984486264822711431_n

Descarca si distribuie aplicatia Intersect de pe:

Download IOS: http://bit.ly/IntersectAppStore
Download Android : http://bit.ly/IntersectGooglePlay
Website : http://gointersect.com/

Mai multe despre Intersect puteti afla si de pe pagina de Facebook a aplicatiei.

Foto: Siluk

peron

“peronul este cea mai frumoasă scenă…”www.siluk.ro


7 Comments

  1. Annyem
  2. Alexa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.