BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

17

August 2012

0

COMMENTS

momentele frumoase din vara asta

Written by , Posted in Diverse, Music

pentru ca imi place foarte tare muzica si anul asta am avut parte de niste concerte tari….vreau sa va impartasesc momentele frumoase pe care le-am trait. oridinea este aleatorie. unele bucatati sunt chiar de la fata locului, altele nu. nu filmez concerte. imi place sa ma bucur de ele pe moment.

sa incepem cu noel gallagher. werchter, belgia. inceput de iulie. 100.000 de oameni pe camp. soarele inca batea pe cer. noel cu o gecuta de piele pe el isi incheie concertul cu bucata asta. prea multe comentarii nu cred ca trebuie facute 🙂

trecem la episodul 2. belgia. werchter. la fel de multa lume in camp si vin baietii astia.mumford and sons. mare atentie la ei. au un album genial iar versurile sunt din alt film.

prima zi de festival in belgia. imi plac baietii astia extraordinar de tare. am fost in primul rand. la piramida. am transpirat tot instant. din pacate nu am gasit live-ul de la piesa asta de la werchter.

florance este si ea pe zona. never let me go. geniala piesa. tare si fata pe scena la werchter.

nebunie a fost la baietii astia. nu am vazut la niciun concert sa fie fetele atat de topita dupa cineva. mi-au placut foarte tare.

probabil unul dintre cele mai tari concerte vazute vreodata. am inchis ochii si m-am ridicat de la pamant. senzatia este senzationala. muzica facuta de oamenii astia este din alt film. imi place la nebunii the xx. genial concert. in top cele mai tari concerte ever.

unul dintre cele mai frumoase momente traite vreodata. dupa ce am vazut de sute de ori live-ul de pe youtube de acum 2 ani…mi-am dorit din tot sufletul sa aud cu urechile mele piesa asta. si am trait pe viu senzatia asta. cu pustiul din primul rand pe ecrane. genial.

ne intoarcem in romania. pentru a 3-a ora ii vad live si imi plac din ce in ce mai mult. “sunday”. hurts.

terminam in forta. trupa facuta pentru sufletul meu. ei si restul. un concert senzatioal. am martori care pot confirma 🙂 placebo si atat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.