BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

4

December 2012

7

COMMENTS

nascut nemultumit

Written by , Posted in Diverse

exista un personaj despre care discutam astazi. este omul nascut nemultumit. mereu gica cotra. ala care stie tot. a citit tot, a vazut tot, a trait tot. nu poti sa il surprinzi cu nimic.

daca lui nu ii place ceva e de cacat si punct. daca iti place tie ceva..e un gunoi. el a citit de 4572 de ori mai mult decat tine, a vazut mult mai multe filme, a vazut toate concertele din lume. e genul “e mai buna cartea decat filmul”. stie toti actorii, toate trupele. cand el asculta aznavour, charles era soferul lui piaf. el a descoperit pe toata lumea, el stie tot. omul uraste din suflet orice. pur si simplu. din oficiu. nu iubeste nimic, e critic cu toata lumea. se hraneste cu rautati, le arunca in stanga si in dreapta. daca spui ca echipa ta preferata din romania este steaua..o sa spuna ca toti prostii tin cu steaua. multi si prosti. daca ii spui ca asculti oasis o sa iti spuna ca el ii asculta pe fratii gallagher inainte sa faca trupa.

daca spui ca iti plac maccabees esti hipster. asta e valabil la orice. daca mergi la atelier, esti hipster, daca mergi la control, esti hipster, daca ai ochelari wayfarer, esti hipster, daca ai geaca de piele, esti hipster, daca ai conversi, esti hipster. habar nu are ce inseamna cuvantul..dar e la moda. suna bine. a auzit el pe facebook si e ok. daca ii spui ca citesti murakami..iti spune imediat ca e de cacat. el citea murakami la 3 ani. omul nu stia “catelus cu parul cret” dar stia tot ce a scris mayakovsky. bulgakov e de cacat, beckett era un distrus. daca ii spui ca iti place nina simone..spune ca esti un papagal. daca mergi la teatru..spune ca o faci din spobism. opera? e pentru gay.

daca te impresioneaza ceva..esti un papagal. doar prostii sunt sensibili, daca iti place almodovar. esti un bou. pai cand vedea el atame..tu inchiriai cu buletinul lu’ ma-ta casete video cu testoasele ninja si sport sangeros. bunuel s-a consultat cu el cand a decis sa o antureze pe deneuve in belle de jour. a pisat toti regizorii…tarantino? un sclav. la serviciu e scarbit, nu are chef de nimic, e suparat pe viata. oamenii astia sunt la fel ca isus cu bancurile. le stiu pe toate. au atatea experiente incat ar putea sa scrie o carte. o brosura, poate un flyer frumos

unde se simt cel mai bine? pe net. la adapostul unui ecran de pc. sa nu ii vada nimeni. sunt aia care comenteaza la orice. au mereu de spus ceva. cu toate ca saracii chiar nu spun nimic. sunt tristi si pierduti. te corecteaza si cand nu e cazul, sunt mereu suparati, cred despre toti ca sunt niste ratati. zic mereu ca nu ii intereseaza parerea celor din jur..cu toate ca se vede pe ei ca sunt afectati. si se retrag in carapace…apoi arunca cu venin. nu conteaza tinta. deschid gura si scuipa. par neinteresati de ce se intampla in jurul lor insa comenteaza despre toate cacaturile.

e genul ala care daca sunt 3 la masa si pleaca unul il barfeste pe ala…apoi daca pleaca altul…tot asa. prin eliminare.

el e cel mai bun, cel mai destept, cel mai cult, cel mai cel. restul sunt niste gunoaie. e ala care zice ca muzica de calitate nu se mai face din 1990. ca orice e nou e de cacat. tot ce a facut loach pana in 87 e ok..apoi e un rahat. asta dupa ce spui ca ai fost la cel mai nou film al lui. romania e de cacat pentru el, ii injura pe toti..dar nu vrea sa plece. nu stie nici el de ce. nu stie in ce tabara se afla. are in cap un singur lucru: e contra. ii place sa se pise mereu contra vantului. nu a fost niciodata pro…pentru ca asa ii place lui. sa fie impotriva .mereu. chiar daca nu are argumente, chiar daca si el in sinea lui isi da seama ca e aiurea…dar asa e modelul. asa crede ca ii sta lui bine. nemultumit de tot. tot ce il inconjoara ii pute. singura problema este ca el nu s-a mirosit. el pute. si pute rau.


7 Comments

  1. stefan
    • admin
    • Lavinia
  2. Tiganetea Mihai
  3. Oana
  4. Georgiana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.