BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

9

February 2015

2

COMMENTS

Ochii care nu se vad se uita

Written by , Posted in Diverse

Pentru ca exista tot felul de teorii legate de treaba asta: ba ca oamenii care stau departe unul de altul nu au nicio sansa in ceea ce priveste relatia lor, ba ca exista cazuri care spun ca e mai bine tocmai pentru faptul ca se vad mai rar…prin urmare scanteia ramane mai aprinsa…nu stiu cum sta treaba cu asta…stiu doar ca vreau ca ochii vostrii sa cucereasca toate privirile barbatilor pe care ii intalniti.

Pentru asta cu ocazia Sfantului Valentin am organizat – impreuna ca Conga.ro by OPTIblu – un concurs. Am de dat 5 cutii cu lentile de contact colorate din gama Adore.

Adore este o colectie speciala de lentilele de contact cosmetice fabricate printr-un proces tehnologic inovator care garanteaza stabilitatea culorii si un confort inegalabil și de durata. Adore adauga privirii o intensitate unica si naturala, iar gama larga de culori propuse permite o schimbare flexibila a aspectului. Gama Adore cuprinde 3 produse a caror caracteristici ofera posibilitatea crearii unui look surpinzator: Adore BiTone, Adore TriTone si Adore Dare. Lentilele sunt disponibile si in varianta cu dioptrie, avand un domeniu dioptric extins (de la -16.00 pana la +10.00) si pot fi purtate zilnic sau ocazional timp de 3 luni.

lentile de contact

Lentilele Adore Bi Tone ofera luminozitate si stralucire privirii datorita imbinarii nuantelor si sunt foarte confortabile – putand fi purtate zilnic – datorita continutului mare de apa de 45% si a design-ului ce permite ca grosimea lentilei la centru sa fie foarte mica.

lentile de contact

Lentilele Adore Tri Tone au un grad ridicat de acoperire a culorii ochilor, ce oferă o combinație armonioasă de nuanțe cu efect natural.

lentile de contact

Lentilele Adore Dare dau volum irisului si creeaza un aspect tineresc datorita extremitatilor intunecate. Contrastul natural cu cornea este accentuat, iar privirea devine mai sofisticata si pasionala.

Ce trebuie sa faci ca sa castigi una dintre cele 5 cutii de lentile de contact colorate fara dioptrii (la alegere din gama Adore)? Posteaza pe wall-ul Conga poza cu culoarea ta preferata de la Adore si poti intra in concurs.

De exemplu: iti place Adore Dare Violet – postezi aceasta poza exact pe acest wall.

Mai multe detalii gasesti pe www.facebook.com/Conga.Romania

Concursul are loc in perioada 9-25 februarie 2015. Succes

Foto: Roberto Gioli


2 Comments

  1. Gigi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.