BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

2

May 2018

0

COMMENTS

Topul celor mai scumpe orase in care poti sa locuiesti.

Written by , Posted in Diverse

Bucuresti este singura capitala europeana din top zece cele mai ieftine orase. Pentru al 5-lea an consecutiv, Singapore a fost numit cel mai scump oras in care se poate locui, conform ultimului raport al diviziei care analizeaza costul traiului la nivel mondial, din The Economist Intelligence Unit.

Europa are cateva orase in top: Paris si Zurich ocupa impreuna pozitia a 2-a in timp ce Oslo, Geneva si Copenhaga sunt pe locul cinci, sase, respectiv opt. Hong Kong este al 4-lea cel mai scump oras din lume, in timp ce Seul se situeaza pe locul 6 cu Geneva, iar Tel Aviv si Sydney ocupa locurile 9 si 10. Sondajul The Economist Intelligence Unit masoara costurile de trai din 133 de orase majore, comparand peste 400 de preturi pentru 160 de produse si servicii.

De partea cealalta – Damasc este cel mai ieftin oras din lume din punct de vedere al costului de trai. Urmeaza in top Caracas, Almaty, Lagos, Banglore, Karachi, Algiers, Chennai, Bucuresti (este pe locul 9 in cadrul celor mai ieftine orase, situandu-se pe acelasi loc ca si anul trecut), New Delhi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.