BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

21

November 2019

0

COMMENTS

Una dintre cele mai utile aplicatii

Written by , Posted in Bucurestiul meu

Vrei sa iesi cu iubitul/iubita la cina? Vrei sa iti petreci o seara alaturi de prieteni in resturantul vostru preferat? Pentru ca noua ne place tare sa iesim in oras si sa ne petrecem timpul alaturi de cei dragi la restaurant..postarea de astazi o sa fie paine cu unt. 

Exista un moment prin care absolut toata lumea a trecut. Rezervarea unei mese la restaurant. Fie ca este vorba despre relatie, fie ca este vorba despre un grup de prieteni..exista un nefericit care se apuca de sunat si de facut rezervarea. Gaseste loc, nu gaseste…el e “norocosul” care se ocupa de masa. De aici incep discutiile despre masa, cate locuri sa fie, care e masa cea mai buna, etc. Pentru ca traim in momentul in care folosim doar o aplicatie cand vine sa ne deplasam in oras…de ce nu am face si o rezervare la masa tot de pe o aplicatie. O aplicatie pe care sa existe cele mai cool restuarante din oras, care sa functioneze usor si care sa ne scape de sunatul la restaurant si convorbirea cu cel care se ocupa de rezervari. Mi se pare una dintre cele mai misto aplicatii care exista in momentul de fata si o recomand cu drag.

Se numeste Restograf, este gratis si functioneaza pe Apple iOS si Google Play. Aplicaţia le oferă utilizatorilor posibilitatea de a rezerva online o masă la unul din restaurantele din Bucureşti direct de pe smartphone, fără a fi nevoiţi să mai caute numărul de telefon al localului şi să sune apoi. Aceştia pot căuta un restaurant în funcţie de preferinţe – specific, zonă, distanţă faţă de locaţia în care se află, modalitate de plată şi program. Fiecare restaurant are un profil detaliat care include descrierea acestuia, fotografii, adresa, meniul, orarul de funcţionare şi recenzii (doar de la utilizatorii care l-au vizitat deja). Odată ales restaurantul, utilizatorii trebuie doar să completeze informaţiile necesare pentru rezervare – numărul de persoane, ziua şi ora – iar după aceea primesc şi confirmarea rezervării. De aici discutia e foarte simpla.

Vrei sa vezi Bucurestiul de sus – mergi la NOR, vrei sa mergi in Herastrau si sa mananci bine – da o fuga la Casa di David, vrei sa stai pe una dintre cele mai cool terase din oras – da o fuga la Linea, vrei fine dining – mergi la Maize si tot asa. De la VacaMuuu pana la Biutiful si de la Dancing Lobster pana la Simbio. Le gasesti pe toate pe Restograf. Peste 200 de restaurante. Confirmarea rezervării este instantă utilizatorii primind toate detaliile prin SMS și email. În același timp, managerii restaurantelor care folosesc soft-ul de rezervări online văd, în timp real, gradul de ocupare al meselor și numărul de rezervări indiferent de natura lor (online, aplicații mobile, widget, e-mail, rețele sociale, telefonice, walk-in, etc. ).

În plus, ei au acces la alte informații esențiale pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite și fidelizarea clienților. Listarea restaurantelor în Restograf este facilă și complet gratuită. Utilizatorii care folosesc noul Restograf pentru a rezerva o masă la restaurantul preferat pot scrie, ulterior, și review-uri, contribuind astfel la latura informativă a aplicației. 

Si inca ceva. Un premiu. Si ce premiu. Așa-i că ți-ar plăcea să iei masa cu persoana iubită pe Coasta de Azur, la cel mai bun restaurant din lume? Acum ai șansa asta, dacă intri în concurs! Concursul este AICI.

  1. Alege localul tău preferat și rezervă online o masă prin Restograf
  2. Onorează rezervarea și intri automat în concurs.
  3. Poți câștiga un city break pe Coasta de Azur pentru 2 persoane și o cină la cel mai bun restaurant din lume! Sau 1 din cele 3 trotinete electrice Segway Ninebot Romania 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.