BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

21

February 2017

10

COMMENTS

5 locuri unde poti manca o pizza delicioasa in Bucuresti

Written by , Posted in Bucurestiul meu

Blat subtire sau gros? Faina integrala sau normala? Obligatoriu cuptor pe lemne. Da. Postarea de astazi este despre pizza. Unde mancam cea mai buna pizza din Bucuresti? E un top si este firesc sa fie subiectiv. Astept si de la voi propuneri cu locuri unde se mananca pizza buna in Bucuresti. Sa facem un top si mai mare 🙂 Cu 2 mentiune: buoni e bravi este locul in care am mancat cea mai buna pizza la felie si pizza de la Camionetta – top una dintre cele mai bune pizza mancate ever.

Unico Vero

La recomandarea lui John de la Summer Well am calcat pentru prima data in restaurantul asta si am devenit fani. Pizza de la Unico Vero este minunata. Este fix un restaurant intalienesc de la mama lui unde se mananca foarte bine. Este un restaurant de familia deschis in 2003 si merge foarte, foarte bine. Am gasit o treaba misto la ei pe site: “De atunci, in cartier vremea trece linistit. Casele frumoase imbatranesc frumos. Oamenii frumosi imbatranesc frumos. In privinta asta, exista o masura care le cuprinde pe toate. ”Unico Vero” Adresa? Viitorului nr.8.

unico

Animaletto

Unul dintre cele mai noi locuri deschise in Bucuresti. Pizza este exceptionala. Visarion 10 este adresa si va recomand cu caldura acest loc minunat. Animaletto Pizza Bar este un nou concept captivant, intr-un interior cu iz industrial cu pereti de caramida, un tavan nefinisat în culori deschise, pastelate si a reusit rapid sa devina un loc de intalnire pentru hipsterii din Bucuresti. Poate si datorita amplasarii.

animaletto

Brothers Pizza

Pe Strada Chile la numarul 3 se mananca una dintre cele mai bune pizza din Bucuresti. Pentru cei ce nu mananca carne e de incercat Bufala Margherita. E nebunie. O sa va placa tare. De incercat si Tartufata, Tabasco sau Salsiccia Zola e Rucola. Sa va notati adresa noua – Alecu Russo numarul 4. Baietii se muta in luna martie si e bine de stiu care e noua adresa.

brothers

Paine si vin

Este cel mai nou loc deschis in Bucuresti. Nebunia lui Valos are o sumedenie de pizze. Care mai de care mai gustoasa. De la pizza Made in India pana la pizza flamanda sau nordica. Te lingi pe bot. Locul este fix langa Energiea pe Brezoianu. Designul este facut de Corvin, locul are un vibe bun, oamenii care il frecventeaza sunt foarte cool. Asa ca Doamne ajuta sa mearga locul asta cat mai bine.

paine

Il Peccato

Se zice ca e bine sa eviti centrul vechi al orasului daca vrei sa mananci bine. Locul asta aflat fix pe Str. Franceza la numarul 30 spune altceva. Trebuie sa incercati pizza de aici Este foarte, foarte buna. DE foarte multe ori am trecut pe langa locul asta si nu am reusit sa ii dau o sansa. Dupa prima sansa primita au urmat mai multe 🙂 Din ce in ce mai multe.

il


10 Comments

  1. Ciprian
  2. Leo
  3. Basil
  4. Adina Mugescu
  5. Dorinel Ghimis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.