BLOGU LU' OTRAVĂ

Sunday

16

February 2014

21

COMMENTS

6 locuri foarte cool pe langa care trec zilnic

Written by , Posted in Diverse

Exista lucruri care iti pot face ziua mai frumoasa. Astazi facem o incercare. M-am gandit sa fac poza prin locurile prin care trec aproape in fiecare dimineata in drumul spre birou. Azi sunt fotograf si povestitor de ocazie. Subiectul zilei: locurile cool prin care trec in fiecare zi in drumul meu spre job. Orasul: Bucuresti. Sa incepem.

Graffiti-uri colorate si desenele din intersectia Stirbei cu Berzei marca Allan Dalla, Mr. Kero, Pisica Patrata, Irlo, Nego, Lux, Sweet Damage si Dubios 21. Concurs – Ironlak Romania si Asociatia Urban Arts 2013.

“Dati un leu pentru Ateneu”

Pe 14 februarie 1888 este inaugurat Ateneul Roman – cladire construita între anii 1886 si 1888 – fondurile fiind stranse prin subscriptie publica, prin staruinta lui Constantin Esarcu, sub lozinca “Dati un leu pentru Ateneu”

Scoala centrala

Pe 19 martie 1851, domnitorul Barbu Stirbey hotara infiintarea in Bucuresti a “Pensionatului Domnesc de Fete”, devenit Scoala Centrala de Fete. Spre sfarsitul secolului insa, scoala avea sa dobandeasca un alt titlu de noblete care ii va marca durabil destinul: constructia noului sediu de catre arhitectul Ion Mincu.

Biserica Anglicana

Reverendul Mr Klenheim a pornit o campanie de strangere de fonduri pentru biserica Anglicana din Bucuresti in anul 1881. 9 ani mai tarziu Sir John Kennedy, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, a obtinut terenul sub care se afla Biserica Anglicana. Pe langa Gradina Icoanei. Casa Regala a Romaniei a fost implicata in constructia bisericii. Regina Maria, nepoata a Reginei Victoria a Angliei, a sprijinit ridicarea bisericii Anglicane, care s-a tfinalizat in 1914.

Copacul care a inghitit un gard de fier.

Copacul se afla pe strada Dionisie Lupu numarul 52…la doar cativa metri langa biserica Anglicana.

Graffiti-uri pe strada Pictor Arthur Verona – Street Delivery 2013

Alte lucruri cool pe langa care trec zilnic.

hdr hdr hdr hdr hdr hdr hdr hdr

Si acum acasa. Home is where the heart is 🙂

ipp ipp hdr

Si cel mai important lucru: sa facem prezentarile – cel care a facut pozele de mai sus este Huawei Ascend P6 (camera principala 8 MP si frontala 5 MP).  Pentru ca relatia cu telefonul este una speciala am decis sa il pun la treaba. Si pozele de mai sus arata ca telefonul si-a facut treaba foarte bine 🙂

In afara de pozele foarte misto pe care le face… Huawei Ascend P6 este extrem de subtire si are o treaba foarte cool – telefonul dispune de tehnologia Magic Touch – care permite operare ecranului si atunci cand purtam manusi – ca tot e iarna 🙂 Telefonul il poti cumpara chiar de AICI. Si inca ceva: poti castiga o excursie la New York – chiar AICI.


21 Comments

  1. Andreea
  2. Emma
  3. Adriana
  4. Laura
  5. gabi
  6. Georgiana
  7. Dragos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.