BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

12

February 2014

7

COMMENTS

Cand viata ta depinde de altii… iti dai seama cat esti de mic.

Written by , Posted in Diverse

Am un prieten care a avut un necaz. Copilul pe care sotia lui l-a adus pe lume a avut niste probleme dupa nastere. In fine..lucrurile acum sunt OK, piticul este bine si sanatos datorita unor medici care si-au facut treaba cum nu se poate mai bine. Medici..ingeri. Habar nu am cum sa le spunem.

Si omul povestea cum s-au purtat cu ala mic…cum a fost operat, tratat. Imi spunea cat de mic s-a simtit in lupta asta cu boala…Cu un teac de bani in buzunar…si degeaba. Esti simplu spectator la meciul vietii copilului tau…si nu ai ce face. Stai in tribuna si privesti. Ai loc la tribuna oficiala a celui mai greu meci din viata ta. Nu ca esti mic…esti nimeni…nimeni in drum…iti pui toate sperantele in oamenii aia. Si privesti. Te uiti si castigi…asta in cel mai bun caz. Bani, influenta…nimic din astea nu mai conteaza. Conteaza doar ca oamenii pe care ii creditezi cu toata incredere ta sa isi faca treaba asa cum trebuie.

Si da…exista oameni…medici in Romania care isi fac treaba…chiar daca sunt platiti cu salarii de nimic, chiar daca se lovesc de probleme, de neajunsuri. Stiu…a ajuns sa ma socheze normalitatea. A ajuns sa ma socheze cand un vanzator imi spune “Buna ziua. Ce doriti?”, am ajuns sa ma socheze cand imi zambesc oamenii pe strada, cand cineva imi spune “Multumesc”.

Am gasit pe Facebook urmatorul text…mi-a placut mult si am decis sa il impart cu voi.

“Am intrebat ieri o doamna in varsta ce ar schimba in viata ei daca ar putea sa o ia de la capat. Raspunsul ei a fost urmatorul: “n-as mai munci atat de mult, as avea mai multa grija de mine si m-as bucura mai mult de Viata”. Pierzandu-ne in aceasta lupta pentru “supravietuire” sau pentru a avea mai mult, uitam sa traim. Opriti-va putin si ganditi-va daca voi va bucurati catusi de putin de viata. Daca raspunsul e DA, bravo! Spor pe mai departe! Insa daca raspunsul e NU, poate ca a venit timpul sa schimbati ceva…”

Foto: www.siluk.ro


7 Comments

  1. Camelia Tivichi
  2. cailean larisa
  3. Mariana Nicu
    • gianina vlasie
  4. Marinela Tilmaciu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.