BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

13

June 2014

0

COMMENTS

“A Sorta Fairytale”

Written by , Posted in Music

Exista o piesa cantata care imi place incredibil de tare. Se numeste “A Sorta Fairytale” si este cantata de Tori Amos. Imi place foarte mult de femeia asta. Transmite o sensiblitate aparte iar clipul de la piesa respectiva este genial. Am o veste foarte buna. Saptamana viitoare o sa merg sa o vad in carne si oase pe Tori Amos si sper sa cante si piesa asta.

A inceput numaratoarea inversa pentru concertul pe care Tori Amos il va sustine la Bucuresti, cei care nu si-au achizitionat inca biletul pentru spectacol avand la dispozitie doar 7 zile pentru a nu rata sansa unui show memorabil.

Tori AmosTori AmosTori AmosTori AmosTori Amos

“Nu exista niciun pian in lume pe care sa-l simt asa de viu cum il simt pe acesta…am incredere in el uneori mai mult decat am in oameni. Pianul nu-ti dezvaluie niciodata secretele, decat daca vrei tu. Si, mai presus de toate, iti ofera alinare ca niciun alt medicament!”, dupa cum insasi marturiseste.

“Pentru a ne vindeca ne trebuie curaj, si toti avem curaj, chiar daca trebuie sa sapam adanc pentru a-l gasi.”

Imi doresc ca playlist-ul de la concertul de la Bucuresti sa fie chiar asta:

TORI AMOS

“Am atat de multe personalitati diferite in mine si tot ma simt singura.”

Tori_Amos_2014_

Concertul Tori Amos se va desfasura pe 19 iunie, la Arenele Romane, si va avea in prim plan melodii de pe noul album Unrepentant Geraldines, dar si cateva dintre cele mai cunoscute piese lansate de-a lungul timpului. Biletele ramase disponibile mai pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro si www.iabilet.ro, dar si din reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si de la casa de bilete a Salii Palatului.  Acestea costa 95, 120, 150, 175 si 245 de lei, in functie de distanta fata de scena. In limita disponibilitatii, acestea vor putea fi achizitionate in seara evenimentului si de la intrarea in zona de concert.

on my way up north
up on the ventura
i pulled back the hood
and i was talking to you
and i knew then it would be
a life long thing
but i didn’t know that we
we could break a silver lining

and i’m so sad
like a good book
i can’t put this day back
a sorta fairytale
with you
a sorta fairytale
with you


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.