BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

29

November 2017

0

COMMENTS

“American style is about confidence, independence, diversity and free expression.”

Written by , Posted in Diverse

“Nimeni nu este inventator in afacerile de moda. Designerii re-creeaza moda.” Sunt cuvintele unuia dintre simbolurile modei, idolul modei americane, omul care a reusit sa construiasca unul dintre cele mai populare si recognoscibile din lume. Numele lui Tommy Hilfiger a devenit sinonim cu moda urbana, provocatoare dar in acelasi timp accesibila. Si are foarte multa dreptate. Si nu este vorba doar despre moda, asa e in toate domeniile.

Dar revenind la moda mi se pare tare revenirea asta la atitudinea rebela care caracteriza anii 90. Colectia Tommy Hilfiger Tailored Sezonul Toamna/Iarna2017, The American Alternative, celebreaza acea perioada. Iar treaba asta se muleaza perfect cu The Chainsmokers. Sunt fix din filmul ala. O alegere mai buna nici ca se putea face. “The Chainsmokers sunt in centrul culturii pop moderne si muzica lor rezoneaza cu un public global, ”asa cum spunea insusi Tommy Hilfiger.

“Admir felul in care si-au construit o nisa noua in care fuzioneaza stilurile indie, pop, dance si hip-hop. Alex Pall si Andrew (Drew) Taggart sunt definitia perfecta pentru Tommy Guy al zilelor noastre – ei remarcandu-se in lumea muzicala prin talentul, optimismul, sound-ul unic si stilul cool fara efort.” Tommy Hilfiger si-a atins scopul in cel mai cool mod cu putinta: trupa castigatoare a Premiului Grammy aduce o reinterpretare moderna si tinereasca mostenirii de peste 30 de ani a brandului. The Chainsmokers intruchipeaza esenta fanilor brandului si a barbatului actual care este mai interesat ca oricand de imaginea lui.

OTRAVA_TOMMY-9607OTRAVA_TOMMY-9604OTRAVA_TOMMY-9620OTRAVA_TOMMY-9629

Tommy Hilfiger are o indelunga afinitate pentru muzica, care a ramas a sursa nesfarsita de inspiratie de-a lungul intregii sale cariere si s-a dezvoltat intr-o legatura stransa dintre brand si industria muzicala. Omul asta are o istorie indelungata de colaborari cu artisti care au inspirat cultura pop. La inceputul anilor ’90, Tommy Hilfiger a fost unul dintre primii designeri care au combinat moda cu celebritatile muzicale, el fiind printre primii care ua imbracat tineri artisti ca Aaliyah, Mark Ronson sau Usher, sponsorizand turnee pentru Britney Spears si Lenny Kravitz; si distribuind muzicieni ca David Bowie si Beyoncé in campaniile sale publicitare.

OTRAVA_TOMMY-9611OTRAVA_TOMMY-9632OTRAVA_TOMMY-9685OTRAVA_TOMMY-9623OTRAVA_TOMMY-9706

Tommy Hilfiger a fost sponsorul mult aclamatului turneu “No Security” din 1999 al lui Rolling Stones. De atunci, Tommy Hilfiger a continuat sa lucreze cu muzicieni legendari precum Wyclef Jean, John Legend si Alicia Keys, printre altii. Pe langa muzicieni, Tommy Hilfiger, a colaborat cu Iman, Naomi Campbell si Charlotte Gainsbourg. De asemenea, brandul are o lista impresionanta de modele de top, printre care Bella si Gigi Hadid, Kendall Jenner, Hailey Baldwin, Taylor Hill, Georgia May Jagger, Joan Smalls si Stella Maxwell.

OTRAVA_TOMMY-9670 OTRAVA_TOMMY-9676OTRAVA_TOMMY-9693 OTRAVA_TOMMY-9704 OTRAVA_TOMMY-9707 OTRAVA_TOMMY-9709

Colecția pentru barbati, toamna 2017, Tommy Hilfiger celebreaza anii ’90 cu o reinterpretare fresh a traditiei, intrupand atitudinea rebela care a caracterizat deceniul. Tinutele pe care le-am purtat in fotografiile de mai sus le gasiti in magazinele Tommy Hilfiger din Bucuresti si din tara.

Foto: Nicolae Anghel


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.