BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

9

February 2018

0

COMMENTS

“Asa a fost la inceput. Teama te motiva, nu te incetinea.”

Written by , Posted in Film

Pentru cei pasionati de film si muzica am o recomandare care o sa va mearga la inima. Daca va  mai place si hip-hop-ul e si mai bine. Daca va place sa vedeti acasa filme si seriale e si mai bine. Astazi vorbim despre un film care a castigat Grammy Award 2018 pentru Cel mai bun film muzical si a castigat Premiul NAACP Image 2018 pentru Cea mai buna regie intr-un film de televiziune.

Netflix anunță lansarea seriei documentare The Defiant Ones pe data de 23 martie, în exclusivitate, cu excepția Statele Unite și Canada. Toate cele patru episoade vor putea fi urmărite simultan de către utilizatorii din întreaga lume.

Aflată în mijlocul celor mai decisive evenimente din ultimii patruzeci de ani, The Defiant Ones spune poveștile lui Jimmy Iovine și Dr. Dre – primul fiind fiul unui docher din Brooklyn, celălalt venind direct din Compton –  dar și întâmplările unui parteneriat improbabil, având rolurile principale într-o serie de evenimente menite să transforme cultura contemporană. O poveste dezvăluitoare, captivantă și curajoasă ce își desfășoară acțiunea fie în studiourile de înregistrare, fie în cele mai umile case sau chiar vile impunătoare, în sălile de judecată, dar și pe holurile celor mai puternice corporații.

Seria premiată este regizată de Allen Hughes, care a realizat interviuri ample cu ambii bărbați. Mini-documentarul include și interviuri cu nume iconice din domeniul muzical, precum: Bono, David Geffen, Eminem, Nas, Stevie Nicks, Ice Cube, Gwen Stefani, Jon Landau, Tom Petty, Trent Reznor, Snoop Dogg, Bruce Springsteen, Diddy și will.i.am.

The Defiant Ones prezintă imagini care nu au mai fost văzute până acum de la mai multe sesiuni de înregistrare cu Eazy-E, JJ Fad, Stevie Nicks, N.W.A., Tom Petty, Bruce Springsteen și U2, printre alții. The Defiant Ones este un titlu esențial pentru cei interesați de istoria hip-hop-ului sau a stilului pop modern. Fascinantă și bogată în informații, seria încapsulează ultimele patru decenii ale industriei muzicale”, a declarat Bela Bajaria, Vice President of Content Netflix. Mai mult decât atât, este o poveste de prietenie frumoasă, care îi poate inspira pe toți cei care vor să își îndeplinească visurile”.

The Defiant Ones, scris de Allen Hughes, Lasse Jarvi și Doug Pray este o producție Silverback 5150 Pictures în colaborare cu Alcon Television Group. Producătorii executivi sunt Allen Hughes, Doug Pray, Andrew Kosove, Broderick Johnson, Laura Lancaster, Jerry Longarzo, Michael Lombardo și Gene Kirkwood, împreună cu Sarah Anthony, Steven Williams și Fritzi Horstman.

Despre Beats

Beats by Dr. Dre (Beats) este un brand audio de top, fondat în 2006 de către Dr. Dre și Jimmy Iovine. Prin gama de căști și difuzoare, Beats a introdus pe piață o nouă generație de posibilități în ceea ce privește consumul premium de sound entertainment. Brandul a readus energia, emoția și bucuria de a asculta muzică pentru iubitorii de muzică de pretutindeni. Beats a fost preluat de Apple Inc. în luna iulie a anului 2014.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.