BLOGU LU' OTRAVĂ

Sunday

13

March 2016

0

COMMENTS

Asa se scrie istoria

Written by , Posted in Bucurestiul meu

National Arena s-a inchis, nu avem o sala de sport la standarde civilizate pentru anul 2016 – sala in care sa se desfasoare evenimente sportive dar si concerte pe timp de iarna, nu avem ore de sport in scoala, nu mai avem Arenele BNR, patinoareul Flamaropol e o ruina, bazine de inot…nu mai vorbim. Dar avem ceva. Si am vazut in pe Gandul un text foarte bun pe tema asta scris de Cornel Ilie.

Azi vreau sa vorbesc despre ce avem. Avem niste fete de aur care ne-au facut sa intram in istorie. Niste fete alaturi de care am trait o premiera istorica pentru voleiul feminin romanesc. Fetele de la CSM Bucuresti s-au calificat in finala Cupei Challenge. Este prima data in istorie cand o echipa feminina de volei din Romania joaca o finala de Cupa Europeana.In finala, CSM Bucuresti va intalni Trabzon Idman, formatie care a invins in penultimul act pe Odintsovo.

csm1csm

Intr-o lume dominata de fotbal…exista si alte sporturi la care chiar se face performanta. Si trebuie sa apreciem si mai mult asta pentru ca vine pe un fond in care pe nimeni nu mai intereseaza cum merge sportul romanesc. Sunt bani pentru orice…mai putin pentru oamenii astia care scot capul in lume si ridica deasupra capului un steag tricolor. Vorbesc despre momentul ala cand un sportiv din Romania primeste o medalie si in boxele stadionului sau al salii de sport se aude imnul Romaniei. Piele de gaina. Da, despre sentimentul asta este vorba.

VOLEI FEMININ: LA UN PAS DE FINALAA mai ramas foarte putin pana la startul partidei care poate marca o etapa importanta in voleiul feminin romanesc:calificarea in finala unei cupe europene!Roxana Bacsis: “Vrem sa facem romanii fericiti!”#CSMB vs Bursa – LIVE pe Digisport si in zona de foodcourt in Mall Sun Plaza Sala Elite Sport – ora 18.00Orasul Tau. Echipa Ta. CSM Bucuresti!

Posted by CSM Bucuresti Oficial on Sunday, March 13, 2016

 

Respect fetelor de la CSM Bucuresti. Ma bucur ca o sa jucati finala si va tin pumnii. Vreau sa aduceti trofeul la Bucuresti si vreau un tricou de campion cu autografele voastre. Va multumesc.

CSM București – Bursa 3-0 (25-22, 25-14, 25-14)

VOLEI FEMININTigroaicele au mușcat din Bursa și au obținut biletele pentru finală!13.03.2016. O zi pe care iubitorii…

Posted by CSM Bucuresti Oficial on Sunday, March 13, 2016

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.