BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

1

July 2014

1

COMMENTS

“Be brave, follow dreams, say fuck you to everybody and fight for what you believe in.”

Written by , Posted in Music

In 1997 am vazut un film despre Steve Prefontaine – alergatorul din Oregon – care vrea sa ajunga la Jocurile Olimpice de la Munchen.  Povestea este impresionanta: un om care vrea sa isi vada visul cu ochii. O drama senzationala. Acesta a fost momentul in care am auzit prima data de el.

Tot in 1997 – unul dintre regizorii mei preferati – Terrence Malick – face un film genial: The Thin Red Line. Omul asta apare iar. In 98 joaca alaturi de Claire Forlani – una dintre cele mai frumoase femei din lume – in Basil. De Forlani m-am indragostit dupa  ce am vazut Meet Joe Black 🙂 In 99 joaca alaturi de Winona Ryder si Angelina Jolie in unul dintre cele mai emotionante filme: Girl, Interrupted. Cel mai bun rol pe care l-a facut pana acum Angelina. In 99 este Angel Face in Fight Club. Despre filmul asta nu prea mai avem ce sa vorbim. In 2000 vine rolul genial din Requiem for a Dream. Si acum mi se face pielea de gaina cand ascult piesa de pe coloana sonora. Urmeaza American Psycho, Panic Room, Highway.

“Some people come into our lives, leave footprints in our hearts and minds and we are never the same again.”

Jared Leto

In 2009 am vazut un film care m-a impresionat destul de mult. Era un film regizat de Jaco Van Dormael si la vremea respectiva era cel mai scump film belgian care a fost produs vreodata. Povestea este foarte interesanta. Un pusti sta pe peronul unei gari…apoi pleaca cu un tren intr-o directie insa are o dilema destul de mare – sa plece alaturi de mama lui sau sa ramana alaturi de tatal lui. Si de aici incepe o poveste cu multe semne de intrebare. Multe necunoscute. Ce se intampla daca? Cum eram eu acum daca? Ce se intampla cu mine daca? Idee este destul de simpla: fiecare viata merita sa fie traita fix asa cum este ea.  Acum l-am revazut in Dallas Buyers Club. Toata lumea si-a dat seama despre cine este vorba: Jared Leto.

“It’s about getting to a point in your life where you’re ready to let go and move on and become the better version of yourself.”

Jared LetoLa inceputul lunii februarie 2014, Leto, a pus o postare pe Twitter despre unul din cele mai cunoscute obiective turistice din Romania: Salina Turda. “Acest parc de distractii din Romania era pe vremuri o mina de sare” a scris Leto, care a pus si o trimitere catre un articol in care salina este prezentata drept “o pestera a minunilor”.

Jared LetoVeste buna este ca mai sunt cateva zile pana cand il poti vedea in carte si oase. Jared Leto va sustine pe 5 iulie, in Bucuresti, un concert cu trupa rock pe care a infiintat-o impreuna cu fratele sau – “30 seconds to Mars”

“Dreams are the result of a million choices, a billion failures, and a few successes.”


1 Comment

  1. Sabina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.