BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

5

October 2015

1

COMMENTS

Cand iti gasesti locul este extraordinar.

Written by , Posted in Diverse

Acum cativa ani am primit de la prietenul Daniel Balanescu un tablou care se numeste “Fantoma”. Tablourile lui Daniel le gasiti aici…daca sunteti curiosi. Dupa cativa ani m-am intalnit cu Daniel in fata la Pro TV…am schimbat cateva vorbe despre cum sutem amandoi acum, despre ce am mai facut. Dupa care Daniel mi-a spus asta:

“Imi amintesc in urma cu ani cand te simteai singur si neinteles :)) Uite ca nu esti. Ce fain. Ti-ai gasit locul si asta este extraordinar.” 

Probabil asta este cel mai important lucru in viata asta: cautarea ta sa gaseasca un sens la un moment dat. Daca o sa gasesti pe cineva sa-ti placa, atunci o sa capeti mai multa incredere in tine si de aici totul o sa mearga din ce in ce mai bine.  Nu incerca sa te multumesti cu jumatati de masura. Nu ai de ce sa faci asta. Ai doar o viata. Mare dreptate are Murakami…va recomand sa cititi “In noapte”…asta in cazul in care deja nu este la capitolul “cititte” 🙂

“Sa nu umbli cu jumatati de masura. pe lumea asta exista lucruri pe care nu poti sa le faci dacat singur si lucruri pe care nu poti sa le faci decat in doi. important este sa impaci astea doua lucruri cum trebuie. Uneori am senzatia ca ma iau la intrecere cu propria mea umbra. oricat de repede as alerga, n-o sa scap de tot niciodata. Asa cum nu poti sa scapi nici de umbra.”

“In noapte” – Haruki Murakami. Cartea o poti cumpara de aici.


1 Comment

  1. Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.