BLOGU LU' OTRAVĂ

Saturday

31

October 2015

7

COMMENTS

Cand moartea e langa tine in club

Written by , Posted in Diverse

Aseara eram in Uber. Ma indreptam spre Alt Shift la o zi de nastere. Ma uitam pe telefon si vad o poza pe Facebook la un prieten. Un prieten a carui zi de nastere a fost saptamana trecuta. Am vorbit un pic cu el inainte si a ramas ca iesim sa bem ceva. Poza despre care vorbeam era de la Colectiv…concert Goodbye To Gravity. Afisul e mai sus. “Intrarea libera”…iesirea te costa. VIATA.

Ajung la Alt Shift la ziua de nastere a unuia dintre cei mai buni prieteni. Toate bune si frumoase. Ma suna Alex, prietenul care era la Colectiv…nu apuc sa raspund…si il sun in 5 minute…plangea la telefon…”Am fost in iad. Am vazut moartea cu ochii. Marian e ranit, Teo e arsa. E la spital.”

22

Discutia de la telefon este ireala. Alex, prietenul meu, colegul meu de 11 ani din Pro, imi spune la telefon cum a vazut moartea. Cum ardea tot acolo, cum cadea peretele pe oamenii aia. Ireal. Cine e de vina? Cine o sa raspunda pentru drama asta? Suntem in centrul Bucurestiului, in anul 2015, intr-o capitala spalata….cum se poate intampla asa ceva. Am fost la Colectiv acum 2-3 saptamani la un party….Va las mai jos sa vedeti discutia cu un om care a vazut moartea. E ireal. Ce se intampla daca o astfel de nenorocire are loc in Centrul Vechi?

IMG_0886

In rest. Lumea s-a activat repede, oamenii se misca rapid. Am stat si am vorbit cu o tona de persoane pe Facebook. Am dat share la tot felul de liste, am pus oamenii in conctact unii cu altii. Daca vreti sa faceti o fapta buna…eu va raman recunoscator.

Haideti sa donam!

La centrul de pe Dr Felix se poate dona chiar acum.
Donatii se pot face INCEPAND DE SAMBĂTA DIMINEATA la Spitalul Municipal.
Centrul de transfuzie sanguina Bucuresti
Str. C.Caracas nr.2-8, sector 1
Tel.: 0314251230, 0314251231, 0314251232, 0314251233
Punct de recoltare sangelui din Spitalul de Urgenta Floreasca
Tel.: 021-317.01.21 (centrala)
Numar pentru urgente si informatii: 021/206.92.91


7 Comments

  1. boerescu sorin
  2. Mihai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.