BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

30

September 2013

34

COMMENTS

Cand nu ai probleme…iti faci

Written by , Posted in Diverse

Cand iti este bine alaturi de omul de langa tine te gandesti ca ceva e in neregula. De ce atata bine? Iti faci scenarii. Iti pui mintea la contributie, sa coaca ceva. Ne cautam dramele prin rafturile de scenarii si ne distribuim in ele.

Spunem ca vrem sa ne traim viata frumos alaturi de oameni misto si cand ajungem sa facem asta ne fileaza o lampa. Daca spunem des “te iubesc” de ce o facem? Daca aduci flori prea des de ce faci asta? Ascunzi ceva? Incepem sa ne obisnuim cu binele si asta e rau. Incercam mai mult. Sa fie mai mult bine. Si vorba proverbului “mai binele e dusmanul binelui”.

Nu am inteles o lunga perioada vorba asta. Insa acum stiu despre ce este vorba si este reala suta la suta.  Si uite asa…prea binele asta ajunge sa iti fie dusmanul de moarte. In relatii unele femei devin prea rasfatate sau se plictisesc de siguranta iubirii marturisite Si atunci incepe jihadul. In relatiile de prietenie e fix la fel. Gandurile aiurea, sapatul dupa chestii din trecut, lipsa trairilor din acest moment, comparatia dintre oameni, “ala era asa, aia sunt asa, tu esti asa”, nelinistile si dezamagirile din trecut strica tot ce traiesti in prezent.

Si pana la urma de ce sa nu traim fericiti in prezent? De ce sa nu ne bucuram de clipa asta? De ce sa nu ne bucuram de bucata asta de ciocolata pe care o impartim si sa ne gandim ca amandoi…la un moment dat am impartit ciocolata asta cu altciveva? M-am intrebat mereu de ce e atat de greu sa construiesti si este atat de la indemana sa darami caramizile? Pana acum nu am gasit raspunsul.


34 Comments

 1. Sodolescu Madalina
 2. Sodolescu Madalina
  • mihaela
   • cristina
 3. Romina
  • Otrava
 4. Sima
 5. Sima
 6. antique
 7. Roxx
 8. Sandra
 9. Steff
 10. iuliana m.a.
  • Vicky
 11. Ady
 12. Andreea
 13. Urs
 14. Mihai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.