BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

24

September 2013

20

COMMENTS

ea este comoara mea

Written by , Posted in Diverse

Toti visam la jumatatea noastra. Persoana aia pe care o dorim in viata noastra. Persoana aia pentru care esti dispus sa faci aproape orice. Si de multe ori te gandesti cum ai vrea sa fie. Gasesti franturi din ea la toate persoanele care au trecut prin viata ta…si la un moment dat o gasesti pe ea.

De multe ori ma gandesc ce inseamna pentru mine EA. Femeia aia de care sa ma indragostesc iremediabil. Ce ma atrage la o EA, cum se produce chimia, cum reuseste sa ma atraga, sa ma prinda? Si raspunsul a venit…dupa o perioada… am gasit comoara…vorba lui Napoleon: “Femeia frumoasa place ochiului, femeia blanda place inimii. Prima este o adevarata bijuterie, dar a doua este o comoara.”

Femeia de care sunt eu indragostit este puternica, inteligenta,are tact si diplomatie. Este luminoasa si fermecatoare. Este tandra si pasionala. Vorbeste fix cand trebuie si cat trebuie, evita pe cat poate orice situatie conflictuala, nu vorbeste tare, nu face scene in public. Este demna, manierata si educata, are cei sapte ani de acasa, are o mama si un tata care si-au pus amprenta pe ceea ce este ea astazi. Si se vede din luna asta.

“In iubire, femeile sunt profesioniste, iar barbatii amatori.” Francois Truffaut

Femeia mea este delicata, zambeste frumos, este misterioasa, are un aer degajat, nu gesticuleaza cu miscari ample, impune respect, este echilibrata, este mereu sigura pe ea. Femeia de care sunt eu indragostit este plina de naturalete, simplitate, autenticitate, puritate, decenta, gingasie, naturalete, sensibilitate si frumusete. O frumusete pe care o emana din toti porii. Impune respect si are eleganta in tot ceea ce face.

Este tipul ala de femeie inteligenta si frumoasa care se descura in orice situatie. Stie sa refuze intr-un mod diplomatic, stie sa se bucure cand primeste un cadou, este calda si blanda cand barbatul de langa ea are mai mare nevoie de asta. Stie sa il ridice pe barbatul de langa ea pe un piedestal, stie sa isi rasfete partenerul, sa il faca sa se simta miezul pamantului pentru ca e constienta ca pana si miezul pamantului are un miez. Iar acela este chiar ea.

Femeia de care sunt indragostit nu este genul de femeie panicata care se plange mereu, care nu poate sa faca nimic fara sa ceara un sfat, insa stie foarte bine ca impreuna putem lua deciziile cele mai importante. Este femeia care iti ofera libertate dar in acelasi timp ii arata barbatului de langa ea ca are nevoie si ca ii pasa de el.

“The point of jewelry isn’t to make a woman look rich but to adorn her; not the same thing. “ Coco Chanel

Femeia de care sunt indragostit este frumoasa in orice ipostaza: dimineata fara machiaj in mijlocul patului sau seara intr-o rochie mulata neagra in timp ce se machiaza pentru un party si are la gat un colier exact ca acesta.


20 Comments

 1. ioana
 2. Aura
 3. laura
 4. Anca
 5. Adi
 6. Adi
  • Summer
  • ce mi-a placut asta
 7. Diana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.