BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

10

April 2017

0

COMMENTS

Cand o sa fie lansat noul sezon al serialului “Twin Peaks”

Written by , Posted in Film

Daca faci parte din “Generatia cu cheia la gat” nu ai cum sa nu iti amintesti de el. De dansul dubios al piticului, de muzica din serial – si acum ma obsedeaza piesa lui Angelo Badalamenti. Pentru fanii serialului, pentru cei nostalgici si mai ales pentru cei care habar nu au de el sau de guma Turbo, Super Mario, sucul de la TEC…am o veste buna.

Noul serial eveniment Twin Peaks are premiera în exclusivitate la HBO și pe HBO GO pe 22 mai. Seria limitată cu 18 părți creată de Showtime o să debuteze cu o premieră de două ore.

Scris și produs de creatorii și producătorii executivi ai serialului, David Lynch și Mark Frost, și Sabrina S. Sutherland – producătoare executivă, noul Twin Peaks este regizat în întregime de David Lynch. Serialul va avea premiera exclusivă pe HBO GO în Polonia, România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Croația, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia și Bosnia și Herțegovina pe 22 mai.

Acțiunea noului serial eveniment Showtime, unul dintre cele mai influente seriale din toate timpurile, începe la 25 de ani după ce locuitorii unui oraș bizar au fost șocați de uciderea brutală a reginei frumuseții, Laura Palmer.

Mult așteptatul serial Twin Peaks va aduce o mare parte dintre membrii originali ai distribuției pe ecrane, inclusiv pe Kyle MacLachlan, în rolul agentului special FBI Dale Cooper.

Twin Peaks are 18 părți, fiecare de 60 de minute, și va avea premiera în exclusivitate la HBO și pe HBO GO pe 22 mai.

Sezoanele 1și 2 din serialul original vor fi disponibile pe HBO GO de la începutul lunii mai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.