BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

26

August 2016

1

COMMENTS

Cata vreme visam, avem sansa sa ne traim potentialul la maxim.

Written by , Posted in Bucurestiul meu, Music

Ce poate sa fie mai frumos decat sa iti urmezi visul? Ce poate sa fie mai frumos decat sa iti alegi calea si sa mergi pe ea cu pasi hotarati? Ce poate sa fie mai frumos decar sa treci peste orice provocare si sa ajungi acolo unde ti-ai dorit?

La acesta editie, Concursul International George Enescu lanseaza o provocare atat pentru cei 196 de tineri artisti din intreaga lume care intra in competitie, cat si pentru public: “Trăiește-ți visul!” Oamenii astia au pornit de la valorile in care credea cu tarie George Enescu si si-au propus sa sarbatoreasca impreuna puterea viselor. Puterea si taria acelor vise implinite de a ne duce pe noi si societatea mai departe. Organizatorii au facut o aplicatie prin care invita publicul sa sa descopere cele 4 sectiuni de Concurs, Vioara, Violoncel, Pian si Compozitie dintr-o perspectiva inedita.

Intri in aplicatie, iti faci testul si afli daca visezi ca un violonist, ca un violoncelist, ca un pianist sau ca un compozitor! Descoperi cu ce fragment muzical semnat de Enescu rezonezi si ce citat din George Enescu se potriveste cel mai bine personalitatii tale, precum si care sunt recitalurile si concertele din cadrul Concursului Enescu la care ti se potriveste sa mergi. La final, esti invitat sa ne trimiți, pe scurt, visul tau cel mai drag, urmand ca acesta sa apara pe site-ul www.festivalenescu.ro si sa ii inspire si pe altii.

Ce te motivează cel mai mult in a-ti urma visul?

a) Viziune
b) Creativitate
c) Disciplină și hotărâre
d) Implicare

12524129_1001093883259410_7478493777834290239_n

Eu am facut testul si rezulatatele arata cam asa:

Violonist

La fel de jucăuș și de percutant ca acordurile din Lăutarul lui George Enescu, ești un spirit liber și, în egală măsură, implicat. Ești dispus să exersezi cu tenacitate toate variantele pentru a-ți urma visul și țintești către perfecțiune. Dedicarea și forța neobosită cu care muncești pentru ceea ce vrei sunt cele care te ghidează mereu în îndeplinirea visurilor. Deschizi drumuri și îți dorești ca acțiunile tale să aibă un ecou benefic asupra societății.

foto4

Citatul care te caracterizează:

“Dacă n-ar exista minunatul ei ecou pacificator, purificator, muzica ar fi o absurdă înșiruire de sunete.”

Evenimentele care ți se potrivesc cel mai bine din cadrul Concursului Enescu 2016:
Recital extroardinar Ștefan Tarara, 18 septembrie
Recital extraordinar Florin Croitoru, 16 septembrie
Finala Secțiunii de Vioară, 13 septembrie

Aplicatia este disponibila AICI: http://concurs.festivalenescu.ro/impartaseste-ti-visul-2/

#ConcursuluiEnescu2016 #TraiestetiVisul 

Foto: Cătălina Filip


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.