BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

24

August 2016

0

COMMENTS

Ce ascund femeile

Written by , Posted in Film

Rose e o femeie trecuta de 35 care are un job foarte misto, castiga ceva bani dar este singura si nu prea este placuta de cei din jur. Agathe este o femeie care este la inceputul carierei de avocat si care intalneste un tip dar de fiecare data cand interactioneaza cu el se intampla cate un mic accident. Fanny este o femeie care se loveste la cap si care isi doreste mai mult…sex.

Ce ascund femeile” este un film ce creioneaza pe fuga portretul a 11 frantuzoaice nu foarte tipice care locuiesc in Paris si care trec prin tot felul de intamplari. Mame, femei de afaceri, prietene, amante sau sotii…Toate reprezinta o fateta a femeii de azi: complexe, fericite, complexate, explozive, provocatoare, surprinzatoare…Fiecare dintre acestea are propriile ei probleme: cariera, dragostea, banii, familia.

HOMOSAPIENNES Audrey Dana

“Eu chiar nu inteleg fidelitatea.
Mi se pare atat de plictisitor sa iubesti aceeasi persoana toata viata.”

Fiecare dintre acestea are calitatile si complexele ei. Ysis, una dintre protagoniste, este coloana vertebrală a poveştii. Are 27 de ani si 4 copii, ceea ce pare cu siguranta surprinzator pentru zilele noastre, dar era considerat norma in urma cu jumatate de secol… Drumul ei in viata se va asemana cu cel al femeilor care in urma cu 50 de ani riscau totul pentru a-si obtine libertatea, neabatandu-se din drumul ales.

A086R2GE

B189R33E

sous-les-jupes-des-filles-de-et-avec-audrey-dana_4910457

HOMOSAPIENNES Audrey Dana

maxresdefault

Filmul poate naste o noua viziune asupra femeii de azi, care-si descopera si-si accepta adevarata natura, cu mai multa libertate, modernitate si… umor. Filmul „Sous les jupes des filles” nu este un manifest feminist. Poate fi considerat o judecata dura la adresa barbatilor, dar este cu singuranta una si mai dura la adresa femeilor. Povestea va distruge mitul frantuzoaicei senine, echilibrate si elegante, care ne este tuturor atat de cunoscut.

sous-les-jupes-des-filles-712845l


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.