BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

28

August 2018

0

COMMENTS

Ce te-ar face sa lupti pentru ceva care pare deja pierdut?

Written by , Posted in Film

Daca ma intreaba cineva care sunt cele 10 filme, facute in anii 2000, pe care sa le recomand cu drag – La Vie d’Adele este unul dintre ele. Asta si pentru ca Léa Seydoux si Adèle Exarchopoulos fac niste roluri senzationale. Roluri pentru care au castigat Palme d’Or  in anul respectiv. Acum va recomand un film in care joaca una dintre cele doua actrite.

Le Fidele / Jafuri, masini si fidelitate fara limite ii are in distributie pe Adele Exarchopoulos, cea mai tanara actrita premiata cu Palme d’Or, pentru rolul principal din La vie dAdele (2013), alaturi de Matthias Schoenaerts, distins in 2013 cu Premiul Cesar pentru Cel mai bun actor.

Povestea din Le Fidele. Cand Gino o intalneste pe Benedicte, se indragosteste instant, pasional si neconditionat. Ea este implicata intr-o afacere de familie si conduce masini de curse. El e un tip destul de obisnuit, cool si atragator… dar ascunde un secret. Genul de secret care poate pune in pericol viata lui si a celor din jur. Pentru a-si salva dragostea, Gino si Benedicte vor lupta impotriva sortii, a ratiunii si a propriilor slabiciuni.

Ce te-ar face sa lupti pentru ceva care pare deja pierdut?

Lansat in cadrul Festivalului International de Film de la Venetia, prezentat la Toronto IFF 2017 si parte din selectia oficiala a BFI London Film Festival, Le Fidele / Jafuri, masini si fidelitate fara limite va avea premiera in cinematografele romanesti in 31 august.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.