BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

22

February 2018

1

COMMENTS

Ce tie nu-ti mai trebuie, pentru altii poate fi o comoara!

Written by , Posted in Diverse

Iti aduci aminte de vremurile in care purtai hainele fratelui mai mare cand el crestea? De momentele alea in care landoul in care te plimbai cand erai bebelus facea turul rudelor si prietenilor familie tale? Iti aduci aminte cand manualele de la scoala ajungeau la tine dupa ce au invatat pe ele cateva generatii? Si era bine ca deja erau completate spatiile goale si nu mai era nevoie sa faci propozitii gen “Ana are mere.”

Mi se pare ca schimbul asta de lucruri trebuie sa fie incurajat. Mi se pare ca oricand e binevenita o placa la mana a doua unui om pasionat de snowboard care nu are bani pentu una noua sau pur si simplu nu vrea sa isi cumpere una noua pentru ca vrea sa faca altceva cu restul de bani. Mi se pare ca treaba asta trebuie incurajata. Schiurile nu trebuie aruncate in pod si lasate acolo, costumul vechi de ski nu trebuie pus pe balcon intr-o genta, sania nu trebuie sa ajunga loc de depozitat borcane cu muraturi. Cred ca sa oferi o noua viata articolelor sportive trebuie sa fie un tel pentru toti dintre noi. Cu totii avem lucruri pe care nu le mai folosim. Fie ca este vorba despre niste gantere ratacite sub pat sau uitate prin garaj, fie ca este vorba despre o minge de fotbal pe care nu o mai folosim, o racheta de tenis untilizata de cateva ori cand chiar speram sa ne apucam serios de tenis, o masa de ping-pong pe care acum sunt cutii de carton cu diverse chestii. Intr-o lume in care consumul este una dintre problemele cu care se confrunta toata lumea..cred ca este binevenita o treaba de genul asta. Si o sa va povestesc un pic despre o idee foarte buna legata de treaba asta. Se numeste Trocathlon  si fix despre asta este vorba. Despre a incuraja oamenii sa ofere o noua viata articolelor sportive pe care le au pe acasa.

Trocathlon are 2 editii pe an (primavara si toamna), iar in magazinele din Craiova, Sibiu si Bucuresti – Berceni – targul se tine pe tot parcusul anului. In aceasta primavara, evenimentul are loc intre 2 si 25 martie si este singurul targ de produse sportive second hand despre care am auzit eu pana acum si are loc in oricare dintre cele 22 de magazine Decathlon participante.

Cum functioneaza treaba? Poti sa vinzi articole sportive pe care nu le mai folosesti si sa primesti in schimb un voucher echivalent cu pretul de vanzare. Apoi iti poti achizitiona cu voucherul respectiv alte produse noi noute. In plus, ai 0% comision de depozitare si vizibilitate, atat in magazin, cat si online pe trocathlon.ro, beneficiezi de sfaturile unui specialist pentru evaluarea produsului si poti vinde echipamente indiferent de marca. Daca vrei sa cumperi produse de la Trocathlon e la fel de simplu. Le gasesti in stare foarte buna, verificate de catre un specialist, la pret corect, in orice Trocathlon, din orice magazin Decathlon. Pentru schiuri si biciclete primesti o revizie gratuita, valabila timp de 1 an. Pentru cei care fac cumparaturi online treaba e la fel de simpla. Ai vazut ceva ce iti place pe trocathlon.ro…poti cere livrarea produsului din orice oras acasa la tine.

Eu mi-am pus la bataie mingea de baschet din fotografia de mai jos si sper sa o vand la un pret ok pentu ca as vrea sa imi cumpar un set de petanque. Vine primavara si vreau sa joc treaba asta in parc la Icoanei.


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.