BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

26

February 2018

0

COMMENTS

Ingredientele unei relatii fericite

Written by , Posted in Diverse

Vrei calule ovaz? Cu toti ne dorim o relatie perfecta, dar cati cunoastem ingredientele corecte si pasii pentru a construi una? Inceputul Intens, cu urcusuri si coborasuri mai ceva ca un roller coaster. Proba timpului insa este cea mai grea pentru un cuplu. Si postarea de astazi este despre principalele ingrediente care fac ca relatia pe care o ai sa fie deosebita.

O sa zic cum e la noi. Pentru ca cunosc mai bine situatia 🙂 Cred cu tarie ca atata vreme cat o faci sa rada la tampeniile pe care le spui treaba este buna. Umorul ne destinde si ne relaxeaza. Daca nu am face, din cand in cand, haz de necaz, am fii cu totii mai tristi si mai plictisitori. Si nimeni nu isi doreste asta. Cred cu tarie ca oamenii care se distreaza si rad impreuna au cele mai mari sanse de pe lumea asta sa imbatraneasca frumos impreuna. Cand radeti de fiecare data la glumele fiecare data. Radem la aceleasi glume tampite, la aceleasi replici, la cuvintele pocite pe care le folosim si de fiecare data cand ne uitam impreuna la Friends.

Cred cu tarie ca alt ingredient care face ca o relatie sa mearga este sustinerea neconditionata, sprijinul de care fiecare dintre cei doi are nevoie la un moment dat. Momentul ala in care esti acolo cand cel de langa tine are mai mare nevoie de tine. Incurajarile si incredera celui de langa tine este mana cereasca in momentele de cumpana. Toti avem nevoie de sustinere si ajutor. Indiferent cat de puternici si sigur pe sine am parea. O vorba buna, o incurajare, un sprijin sau pur si simplu faptul ca cineva te asculta si iti da un sfat este minunat. Cred cu tarie ca o comunicare eficienta poate rezolva o gramada de lucruri. Conteaza enorm de mult sa asculti si sa stii sa livrezi informatia. Tonul face muzica. O abordare calma si politicoasa poate rezolta totul.

Cred cu tarie ca increderea reciproca, compasiunea, empatia, repectul si intelegerea sunt vitale in bunul mers al lucrurilor in cuplu. Cred cu tarie ca momentul ala in care sunteti cand sunteti cinstit unul cu celalalt, cand nu mai purtati masti, cand va luati apararea reciproc intr-o discutie cu mai multi oameni, cand abia asteptati sus constituie ingredientele unei relatii fericite. Cred cu tarie ca alt ingredient important este timpul petrecut impreuna, dar si separat. Cu totii avem nevoie de spatiu, de momente in care sa ne ocupam doar de planurile noastre inviduale. Si aici vorbim despre echilibrul. El joaca un rol extrem de important relatie. Nici el nu trebuie ignorat.

Si mai cred cu tarie ca unul dintre cele mai importante ingrediente il reprezinta romantismul si spontaneitatea. Imi place sa ii las mesaje prin casa in care ii spun ca o iubesc in momentele in care plec de acasa mai multe zile. Imi place sa ii fac un cadou care stiu ca o bucura tare. Si daca tot vorbim despre cadouri neplictisitoare pentru femei surprinzatoare am o ciocolata e ciocolata. Va recomand sa ii faceti cadou iubitei o cutie cu praline Heidi Signature. E un cadou potrivit in luna martie mai ales ca primavara inseamna fericire si optimism – doua dintre ingredientele care fac ca relatia sa fie deosebita. Exista doua sortimente: desserts si fruits&nuts in 4 arome diferite. Si inca ceva. Nu uitati exista motive serioase pentru care sa mancati ciocolata: reprezinta o sursa de magneziu, reduce stresul, iti ridica moraul, are rol antidepresiv, iti da energie si scade riscul de infarct. Sa ne bucuram de ciocolata, sa fim optimisti si sa nu uitam ca ingredientele unei relatii fericite sunt o mare parte de atentie, niste praf de romantism, cateva linguri de loialitate, un strop de imaginatie, niste sinceritate pura, cateva grame de iertare si destula intelepciune.

#HeidiSignature


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.