BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

1

February 2016

2

COMMENTS

Ce trupe as vrea sa vad in Romania in 2016

Written by , Posted in Music

Vorbeam cu cineva zilele trecute despre ce trupe am vrea sa vedem in Romania anul asta. Imi pun mari sperante in Summer Well, imi pun sperante in UNTOLD, imi pun sperante in Electric Castle si in absolut toti cei care organizeaza concerte pe la noi. Prin urmare lista mea pe 2016 arata asa:

Pentru ca am vazut afisul de la Sasquatch…as vrea sa ii vad pe la noi prin tara anul asta pe M83. Am reusit sa ii vad la Werchter acum ceva vreme dar mi-ar placea sa vina si la noi in 2016. Si tot de pe line-up-ul de la Sasquatch as vrea sa ii vad pentru prima data pe Alabama Shakes.

Exista o trupe pe care as vrea neaparat sa o vad si in Romania. Se numeste Pearl Jam si tocmai am vazut ca e anuntata cu surle si trambite la Bonnaroo.

Mergem mai departe si ajungem la Governor’s Ball unde anul asta sunt cateva nume foarte misto. Mi-ar placea sa ii revad pe The Killers – as vrea sa ii vad live pentru prima data pe The Strokes si mai ales pe Of Monsters And Men.

Am ajuns la Werchter – locul unde pana acum am vazut cele mai multe trupe – aici am cel putin 4 nume grele: The Last Shadow Puppets, PJ Harvey, Band of Horses si Editors.

Exista un festival care se numeste Primavera Sound si aduce anul asta un nume greu, foarte greu pe scena. Sunt oamenii pe care vrea sa ii vad de cand ma stiu. Se numesc Radiohead si as vrea sa faca cineva o fapta buna si sa ii aduca in Romania.

De la NOS Alive vreau 2 nume si gata: Arcade Fire si Pixies. Felicitari Electric Castle pentru Sigur Ros…iar pentru cei de la UNTOLD as vrea sa tina cont ca Disclosure au un show genial anul asta.

Despre cei de la Summer Well…numai de bine. Avem Hurts, The 1975, Years & Years, The Neighbourhood si Sundara Karma. Hurts este una dintre trupele mele preferate. Bifat la Fratelli acum multi ani in urma, bifat la Summer Well si bifat la Romexpo. Legat de The 1975 am avut un feeling zilele trecute 🙂


2 Comments

  1. d_Radu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.