BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

13

February 2013

24

COMMENTS

cea mai frumoasa poveste

Written by , Posted in Diverse

am primit un mesaj de la un prieten cu povestea asta. este cel putin impresionanta. iar comentariile sunt pur si simplu in plus. este atat de frumoasa incat nu mai conteaza nimic. absolut nimic.

O femeie a primit un buchet de flori de la sotul ei de Sfatul Valentin. Problema era ca sotul ei murise in urma cu doi ani. Femeia a sunat imediat la cei care au facut livrarea si a cerut lamuriri. “Am fost casatorita cu John timp de 46 de ani. Intotdeauna, de Ziua Indragostitilor, imi facea cadou cel mai frumos buchet de flori care continea un bilet cu mesajul «Dragostea mea pentru tine creste». Patru copii, 46 de buchete si o viata plina de dragoste, asta mi-a lasat mostenire sotul meu cand a murit acum doi ani“, spune femeia in varsta de 68 de ani.

Nu a fost insa o eroare. Cei care au livrat buchetul au explicat cum au stat lucrurile. “Inainte de a muri, sotul dumneavoastra a platit in avans o suma de bani si ne-a cerut sa ii garantam ca vom continua sa va livram, an de an, cate un buchet de flori”.

Sursa Adevarul

citeste aici toata povestea


24 Comments

  1. Adna Tonic
  2. Lavinia
  3. Georgiana
  4. costel jamalt
  5. Dana
  6. iustin
  7. Anca Puchete
  8. Alin
  9. Horatiu
  10. ioana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.