BLOGU LU' OTRAVĂ

Saturday

18

March 2017

0

COMMENTS

Cea mai mare bucurie este cea venita pe neasteptate.

Written by , Posted in Diverse

Daca iti place ce faci si abia astepti sa te dai jos dimineata din pat si sa incepi in forta o noua zi. Daca iti place ce faci niciodata nu o sa privesti lucrurile pe care le faci ca pe o munca. Deliric spunea pe o piesa o treaba care pentru multi trebuie sa fie ca un motto: “Cand fac ce-mi place si vad ca merge/ Zi de zi parca dau petreceri!”

Postarea de astazi este despre surprizele placute pe care le-am avut de cand am blogul asta. Despre momentele alea cand primesti un mesaj de la cineva care iti spune: “Fix asta simt si eu legat de treaba aia”. Si e foarte tare sentimentul ala in care vezi ca sunt multi oameni care iti imparatesc punctul de vedere. Surpriza frumoasa este cand ajungi in Lisabona si primesti un mesaj pe privat de la Ambasadorul Romanei in Portugalia care te invita la o cafea, surpriza frumoasa este cand oamenii se aduna si impreuna reusim sa facem lucuri bune – cum s-a intamplat in luna februarie. Surprize placute sunt atunci cand mergi intr-un loc nou, iti place ce gasesti acolo, pui asta pe instagtram sau pe blog si oamenii iti trimit un mesaj prin care iti multumesc sau cand te vad data urmatoare acolo iti strang mana si le vezi bucuria pe fata.

Surprize placute sunt momentele in care oamenii se aduna pe blog si strang bani sau diverse lucruri pentru oamenii nevoiasi. Iar bucuria copiilor cand primesc un dar nu pote sa fie explicata. Surprizele placute pot sa fie o tona. De la razele de soare care iti bat in geama intr-o dimineata de primavara pana la gustul cafelei in locul in care iti place cel mai mult sa o savurezi in oras. Supriza placuta poate sa fie un interviu pe care il faci pe blog cu un om pe care il admiri, surpriza placuta poate sa fie o masa sambata la pranz cu sotia, un vin pe o terasa cu baietii.

Surpriza placuta e cand mergem la Stockholm si dupa ce oamenii vad poze de acolo pe instagram, Facebook sau blog ma intreaba detalii despre oras si abia asteapta sa il viziteze. Surpriza placuta e cand primesti un email si cineva iti spune ca filmul recomndat de tine in cea mai noua postare a fost pe sufletul lui. Surpriza placuta este cand faci evenimente in offline si te bucuri de oamenii de pe Facebook in viata reala. Surpriza placuta e cand faci un proiect misto cum am facut zilele trecute pentru cel mai uber cool biscuite Oreo. Am facut primul GIF din viata mea si m-am distrat tare la filmari. Asa ca va invit sa vedeti GIF-ul cu mine pe pagina de Facebook Oreo si sa va bucurati de noul Oreo Crispy&Thin: mai subtire, mai crocant dar si mai sofisticat! Asa ca pentru mine 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.