BLOGU LU' OTRAVĂ

Saturday

25

February 2017

3

COMMENTS

Cea mai tare experienta din iarna asta!

Written by , Posted in Travel

Eram pe o terasa in Lisabona la inceput de ianuarie si primesc un mesaj de la Andreea: “Ce zici de o experienta in Dolomiti? Vrei sa mergi? Astept un raspuns cat mai repede.” Luat pe repede inante nici nu am stiu ce e aia. Apoi fac legatura cu Cortina d’Ampezzo si cu momentele in care il urmaream la treaba – fix la el acasa – pe marele Alberto Tomba.

Si de aici incepe nebunia uneia dintre cele mai tari experiente traite ever. Italia, Cortina, Schi, Ferrari FF, Maserati Levante, mancare buna, locuri superbe si oameni misto. Ce poti sa iti doresti mai mult.

Organizare mai buna si mai exacta nu am vazut in viata mea. De la e-mail in care oamenii ne intrebau ce marime purtam la haine si incaltaminte pentru a ne furniza absolut toate cele necesare ca sa ne simtit cat mai bine pana la restaurantele alese si lucrurile extra pe care le faceam pentru ca experinta Winterlude by IQOS 2017 sa fie una despre care o sa povestesti multa vreme de acum incolo. Programul a fost unul extrem de bine pus la punct, prezentat ca la carte si de care s-a tinut cont pana la ultima virgula. Eram in Italia dar parca totul mergea ca un ceas elvetian.

IMG_6762 IMG_6781 IMG_6789 IMG_6816 IMG_6817 IMG_6818IMG_7059 IMG_7042

Ne-am urcat in avion si am ajuns la Venetia. De aici ne-au preluat oamenii de la organizare si am ajuns la Cortina in cel mai frumos hotel din zona: Grand Hotel Savoia – un resort de 5 stele care arata impecabil si unde m-am simtit tare, tare bine. Ne-am relaxat in prima zi, am fost la spa, un pic prin orasel si de multe ori la mese 🙂 A doua zi dimineata toata lumea s-a imbarcat in bijuteriile de masini puse la dispozitie de organizatori si am plecat la treaba. Senzatia sa mergi pe serpentine cu Ferrari FF este pur si simplu bestiala.

Cum poate masina aia sa muste din asfalt si cum se lipeste de strada…Apoi ne-am dat pe o pista de aeroport care era folosit doar vara. Drifturi cu Ferrari cu piloti de la Maranello. Bucuria din sufletul tau? Nebanunita 🙂

IMG_6827 IMG_6851 IMG_6863 IMG_6865 IMG_6866 IMG_6875 IMG_6876 IMG_6877IMG_6793

Ce am mai facut la Winterlude by IQOS 2017 ? Schi la Cortina, curling la Stadio Olimpico Del Ghiaccio, vizitat castelul Sand in Taufers / Campo Tures, am mancat in cel mai frumos restaurant din Alta Badi si la Ristorante Da Aurelio – Passo Giau si ne-am petrecut o zi in Verona la balconul unde Romeo ii facea juraminte de dragoste Julietei. Pozele vorbesc de la sine despre aceasta experienta senzatioanala pe care abia astept sa o repet la anul 🙂

IMG_6975 IMG_6977 IMG_6978 IMG_6979 IMG_6980 IMG_6982


3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.