BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

11

September 2013

22

COMMENTS

Cu tine vreau tot

Written by , Posted in Diverse, Film

Nouaspe aprilie. Cinema studio. Magheru. Bucuresti. Romania. Avanpremiera Love Building. Filmul se termina pe o piesa de la Grimus. In your eyes se numeste si mi-a ramas in cap din clipa aia. M-am gandit doar la EA. Mintea a inceput sa alerge precum cuplurile din film la final.

Si mi-am dorit sa o cunosc pe EA. Si cum mereu ceea ce mi-am dorit s-a intamplat…au mai trecut cateva ore. Pe douazeci aprilie am iesit prima data cu EA in oras. Ce s-a intamplat de atunci pana acum? Cele mai frumoase lucruri care se pot intampla intre doi oameni. O chimie perfecta , multe nopti petrecute impreuna, multe cuvinte cu care ne-am mangaiat diminetile insorite de vara, sute de gesturi, buze pe pleoape, mic dejun cu cafele si fresh de portocale, o vacanta minunata pe Coasta de Azur, nopti calde de vara in care ne-am ingropat toate gandurile si ne-am bucurat de lucrurile simple.

Am vazut mai bine cu mainile si ne-am atins cu privirile. Alea de tampi indragostiti.  Da. E mai clar ca niciodata. E vizibil. In ochii tai vad restul vietii mele, vorba lui Chirila. Ai reusit sa starnesti in mine sentimente pe care nu le-am trait niciodata. Imi trimiti mesaj si imi spui “Nu pot sa ma mobilizez deloc. Vreau la tine.” Stiu cum e. Nici mie nu imi vine sa fac nimic fara tine.

Te-am gasit. Pentru prima data in viata asta pot sa spun clar si raspicat ca TU ESTI EA. Si langa tine vreau sa traiesc macar toata viata.

“Uita-te bine la mine, iubirea mea. Recunoaste-ma, recunoaste-te.” Mario Vargas Llosa

Piesa care ne-a legat e mai jos si filmul – Love Building – este din 13 septembrie in cinematografe.


22 Comments

 1. Stefi
 2. Anca
 3. ioana
 4. Adelina
  • Otrava
   • maria m
 5. andreea
 6. Alina
 7. bibicel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.